mandag den 16. januar 2017

Tag: "The Intimidating TBR-tag"


Jeg er blevet tagget af søde Nikoline til at lave "The Intimidating TBR-tag", og du kan læse hendes besvarelse af tagget lige her. I denne omgang tagger jeg ikke nogen, men hvis I skulle få lyst til at lave tagget, så skal I endelig bare gøre det!

Hvilken bog har du ikke kunne færdiglæse?
- Jeg er aldrig blevet færdig med "Den ældste" (Eragon #2) af Christopher Paolini, da jeg simpelthen gik død i den, da jeg var omkring halvvejs. Ikke fordi den var dårlig, men den blev lidt langtrukket - og da det efterhånden er 10 år siden, så skal jeg vist starte forfra på serien, hvis jeg vil læse den igen.

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi du ikke har haft tid til det? 
- "Odinsbarn" af Siri Pettersen. Jeg begyndte at læse den på norsk, og nåede næsten halvvejs - og jeg elskede hvert et ord - men tiden løb fra mig. Andre bøger hobede sig op, og krævede min opmærksomhed, så jeg har faktisk resten af bogen til gode endnu.

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi det er en forsættelse af en anden bog? 
- "Kobberhandsken" af Holly Black og Cassandra Clare. Jeg vil så gerne læse den snart, men humøret har været til alt andet. Den tredje bog udkommer dog snart, så mon ikke jeg snart må få den læst?

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi den er helt ny?
- "The Graces" af Laure Eve. Jeg modtog den som overraskelsespost fra Forlaget Carlsen, så den er helt ny og ulæst indtil videre. Forsiden er dog blevet så flot, og præmisset for bogen lyder lovende!

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi du tidligere har læst en bog af samme forfatter, som du ikke brød dig om? 
- Hmm. Jeg kan faktisk ikke lige komme i tanke om nogen. Men jeg kunne forestille mig, at jeg ville være lidt forsigtig omkring den næste bog fra Jennifer Niven. Jeg elskede "Som stjerner på himlen", men blev en anelse skuffet over "På kant med livet".

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi du ikke er i humør til det? 
- "The Martian" af Andy Weir. Jeg læser jo sjældent sci-fi, og lige da filmen udkom, så var jeg SÅ klar på at læse den... men det skete ikke lige, og nu har jeg svært ved at få mig selv i 'humør' til den. Jeg har dog kun hørt gode ting om den!

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi den er lang?
- "Et lille liv" af Hanya Yanagihara. Jeg begyndte på den, men hold nu fast, hvor er den intimiderende af størrelse! Jeg føler jo slet ikke, at jeg får læst noget i den? Men læses, det skal den, og jeg er så spændt på dét læseeventyr.

Hvilken bog har du endnu ikke læst, fordi du købte den på grund af forsiden, men bogen har fået dårlige anmeldelser?
- "Hans og Grete" af Neil Gaiman. Ikke kun på grund af forsiden, men også illustrationerne generelt - og så selvfølgelig pga. forfatteren. Den har godt nok ikke fået ret meget ros, og derfor har jeg endnu ikke læst den.

Hvilken bog er den mest intimiderende af de bøger, du gerne vil læse?
- Det må næsten været "Outlander: Den Engelske Kvinde" af Diana Gabaldon. Den er godt nok lang, og resten af serien består generelt af tykke og intimiderende bøger. Mon jeg nogensinde får den læst?

8 kommentarer:

 1. Som kæmpe Eragon fan gør det jo nærmest ondt i min sjæl at du måtte give op halvvejs i Den Ældste! xD
  Og selvfølgelig synes jeg du burde hive fat i serien igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jeg tænkte faktisk godt på dig, da jeg skrev det! Jeg vil også virkelig gerne læse den færdig engang :D

   Slet
 2. Det er også længe siden at jeg læste Eragon serien! Jeg elskede Eragon, og kæmpede mig faktisk også igennem Den Ældste, for mig gik det først galt i Brisingr del 2... og nu overvejer jeg stærkt at læse serien igen! Men du har ret - serien i sig selv har en intimiderende størrelse ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elskede virkelig også Eragon - måske blev beskrivelserne bare lidt for meget til sidst? Vi må virkelig få læst den engang... Haha

   Slet
 3. Du bliver nødt til at læse Outlander, den er slet ikke så slem, når man først er i gang. Og den er bare såsåsåsåsåså god! :D

  Kan 100% følge dog med Eragon, det samme skete for mig. Super ærgerligt, for var så bidt af første bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være, at jeg skal give den en chance så.. ;)

   Det er vildt ærgerligt ja - for jeg var også så glad for selve historien.

   Slet
 4. Så jeg er ikke den eneste der måtte gå i stå i Eragon serien xD?
  Vi burde lave et Eragon-readthon eller hvad pokker det kaldes, bare for at komme igang i fællesskab xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, det burde vi faktisk! Det er lidt ærgerligt, at vi ikke har fået den læst ;)

   Slet