søndag den 1. januar 2017

STØT BLOGGEN - Hvis du har lyst!


Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger enormt meget tid på min blog. Det fortæller min familie og mine venner mig gang på gang. For mig er det også mere end en hobby - det er nærmest et slags arbejde i sig selv. Udover anmeldelser, hvor bøgerne først skal læse og vurderes, hvilket jo tager tid i sig selv, og der herefter skal skrives anmeldelser, så tager jeg også billeder af de omtalte bøger til anmeldelsen. Jeg vil gerne have at billederne har forskellige baggrunde, og gerne er stemningsprægede på den ene eller anden måde. Derudover bruger jeg tid på at finde inspiration til nye indlæg, skrive disse og igen til at tage billeder. Det er noget, jeg virkelig nyder at beskæftige mig med, men det er også noget, jeg gør, uden nogen form for indtægt fra bloggen.

Det kunne jo være skønt at tjene penge på dét, som man virkelig nyder at bruge tid på, men der kan ikke rigtigt hentes penge hjem på en bogblog (endnu i hvert fald). Jeg har derfor - efter meget overvejelse - besluttet at man kan donere en sum penge til bloggen, hvis man har lyst. Hvis man nyder at læse med, og at der er ordentlige billeder osv., og man måske har en 5'er, 10'er, 20'er - eller en 50'er at smide efter min blog, så bliver de taget imod med kyshånd. Det er så vildt, hvor meget en lille smule fra en del mennesker, kan være med til at gøre en stor forskel.

Først og fremmest vil pengene gå til et nyt kamera. Jeg har længe gerne ville investere i et mere kompakt kamera, som jeg kan have med mig overalt (og derfor tage mange flere billeder til bloggen), og som kan filme! Jeg har så mange idéer til forskellige videoer, men det er virkelig ikke optimalt at optage med min iPad (som jeg har gjort hidtil). Min egen økonomi har endnu ikke nået et punkt, hvor jeg har fået råd til et nyt kamera, men hvis der skulle komme nogle donationer, så vil de gå til det - et nyt kamera.

Hvis det på magisk vis skulle ske en dag, at jeg fik sparet penge nok sammen til et nyt kamera, så vil resten af pengene gå til giveaways og andre finurlige ting, som kommer mine læsere til gode. Det er jeres donationer, så selvfølgelig skal I også have noget ud af det.

Hvis man gerne vil støtte bloggen, så kan man overføre med MobilePay til mig på: 28 93 87 80.
Pengene bliver herefter sat ind på en separat opsparing. På forhånd tak, hvis I vil støtte bloggen. Det varmer mit hjerte.

Disclaimer: Det er underligt med sådan en donationsfunktion. Jeg har det lidt akavet med at tilføje det til min blog, men jeg har hørt fra nogle søde læsere, at de gerne ville hjælpe mig med at samle penge ind til et nyt kamera. Så jeg fik anbefalet at prøve det, og det gør jeg så nu.

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke rigtig nogen penge, Så undskyld for det latterlig lave beløb.. <3 Håber du når dit mål! :*

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tager imod det med kyshånd. Mange tak søde Malene <3

      Slet