tirsdag den 31. januar 2017

Link-kærlighed: Januar 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Nytår er skelsættende for mange mennesker, men det var finurligt og hjertevarmende at læse om Rikkes nytårsaften, der virkelig lyder til at have været helt magisk.

- Jeg synes derudover, at Camillas læseprojekt for 2017 er en helt fantastisk idé! Hvem der bare havde hjerne til at finde på sådan noget? Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med undervejs, og jeg har også været en af de heldige, som har fået lov til at anbefale hende en bog.

- Jeanette prøvede noget helt andet end nytårsforsætter. Hun ville vælge ét ord, der skulle definere 2017 for hende. Det var virkelig interessant læsning, og jeg endte også med et ord selv.

- Mange laver lister over de bedste bøger, de har læst i 2016. Josefine er gået den anden vej, og har lavet et indlæg over de 5 dårligste bøger, hun læste. Det var morsomt at læse - især fordi én af bøgerne på listen faktisk er en af mine egne yndlingsbøger.

- Apropos lister, så har Jeanett lavet en virkelig fin oversigt over Outlander-bøgerne, samt hvordan de passer med serien, og om bøgerne kan fås på dansk og engelsk. Virkelig nyttigt, hvis man har interesse i bøgerne/serien.

- Af anmeldelser var det særligt Nikolines anmeldelse af "Heartless" af Marissa Meyer, der gjorde indtryk på mig. Jeg har længe kredset om bogen på de sociale medier og ventet dens udgivelse, men nu er jeg overbevist om, at jeg skal læse den en dag.

- Jeg fik ikke selv skrevet et indlæg eller delt billeder, men så er det heldigt, at Jeanette fik lavet et fint indlæg om vores Blogger-julefrokost.

- Amanda Emma har valgt at organisere sin bogreol på en lidt speciel måde. Det var meget anderledes at se og læse mere om. Gad vide om andre også har gjort sådan?

- Jeg læste bogen "Sorg er et væsen med fjer" i januar, og fandt Idas indlæg om oversættelsen af bogen virkelig interessant og lærerigt!

- Jeg elsker, når man kan inspirere sine veninder. Derfor jublede jeg indvendigt, da Kristine valgte at lave en mandags jam med akustisk musik. I burde virkelig lige kaste nogle anbefalinger efter hende.

4 kommentarer:

 1. Sikke et skønt billede og ligeså idé :)

  F.eks. havde jeg ikke lige fået læst hverken Idas eller Camillas indlæg, så tak for linket over til dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes! :D

   Det var så lidt :)

   Slet
 2. Åhr tusind tak for link-love Rikke!

  SvarSlet