torsdag den 5. januar 2017

'Flyvehjørnet' holder pause på ubestemt tid


'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Vi har haft den kørende i et års tid, hvor der hver måned blev trukket en udfordring på en lap papir. De seneste to gange ændrede vi det så til hver anden måned, da der ikke var så mange deltagere, som der plejede. Nu har vi så taget den beslutning, at holde en pause. Der er ikke så mange, der har tid og overskud til at være med til udfordringerne, og vi har også selv svært ved at gennemføre dem for tiden. Derfor er der nu pause på ubestemt tid - så kan det være, at lysten, tiden og engagementet vender stærkt tilbage engang i fremtiden. Indtil da, så kan vi mindes alle de gode stunder på hashtagget #flyvehjoernet. Tak til alle, der har deltaget gennem tidens løb!

6 kommentarer:

 1. Jeg håber I starter op igen på et tidspunkt, jeg var godt nok en af dem der var faldet lidt fra, men jeg er vild med ideen, og så er det rart at få øjnene op for noget nyt. Håber vi alle får bedre tid senere.

  SvarSlet
 2. Måske den engang kunne laves så der er mere tid eller flere muligheder.. Bare en ide, hvis i engang får lyst..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, synes bare 2 måneder er ret lang tid til en enkelt udfordring? :)
   Men tak!

   Slet
 3. Åh ja, jeg var en af dem, der gerne ville deltage hver måned, men aldrig rigtig nåede til det... typisk! Glæder mig til det vender tilbage; jeg vil nok være lige så snøvlet med at deltage, som jeg altid har været, men var hyggeligt at følge med i andres deltagelse .)

  SvarSlet