lørdag den 28. januar 2017

Event: Interview med Malene Sølvsten (Odense)

Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten
Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten

"Ravnenes Hvisken" af Malene Sølvsten er bind 1 i en ny dansk fantasy-serie. Bogen var blandt mine 10 bedste læseoplevelser i 2016, og jeg har skrevet en anmeldelse af bogen lige her. Jeg har i samarbejde med Odense Bibliotek fået æren af at skulle interviewe forfatteren, da hun kommer til Odense, og det glæder jeg mig virkelig meget til! Mon ikke hun kan fortælle lidt om, hvad vi kan forvente af bind 2, der udkommer senere i år?

Arrangementet kommer til at foregå den 9. marts fra 16.30 til 17.30 på Ungdomshuset i Odense (Nørregade 60). Det indeholder et interview med spørgsmål fra mig, spørgsmål fra publikum samt signering bagefter. Det er gratis at deltage, og man skal slet ikke tilmelde sig nogen steder. Jeg har dog lavet en lille begivenhed på Facebook, så hvis du deltager, så må du meget gerne trykke 'Deltager' derinde. Det er så hyggeligt at se, hvem der vil lytte med. Derudover kan du læse det officielle skriv om arrangementet lige her.

Jeg håber på at se nogle af jer derude, og I må meget gerne sprede budskabet, hvis I kender nogle fantasy-elskende læsere i Odense og omegn - eller folk, der også bare har forelsket sig i "Ravnenes Hvisken" ligesom mig.

10 kommentarer:

 1. Takket være dine og andre bogbloggeres anbefalinger er jeg lige gået i gang med bogen. Glæder mig til at komme rigtig i gang med bogen. God fornøjelse med interviewet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende! Jeg håber, at du kan lide den :)
   Mange tak.

   Slet
 2. Hvor lyder det altså som et skønt arrangement. Jeg tror desværre ikke, jeg kan få det til at passe ind i mine planer. Men hvis nu jeg tilfældigvis skulle befinde mig på Fyn der, så kommer jeg uden tvivl forbi! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig, at det bliver godt!
   Åh det er helt i orden mus - det kunne ellers have været skønt at se dig igen <3

   Slet
 3. God fornøjelse med interviewet. Jeg er sikker på at du nok skal klare det fint.

  Jeg mangler at få læst bogen, men det skal nok komme på et tidspunkt. Den kommer i hvert fald på min tbr-list. Så må vi se i hvilket år jeg får den læst, haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marie! :D

   Haha jeg kender godt det der med en evigt voksende TBR-liste! ;)

   Slet
 4. Åh, jeg vil så gerne med! Arbejder på det <3

  Og PS: Du er så sej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være SÅ dejligt at have dig med <3

   Tak smukke!

   Slet
 5. Årh altså, det lyder simpelthen så spændende! Men jeg har desværre arbejde den dag og dagen efter. Al mulig held og lykke med det herfra - jeg er sikker på at det nok skal blive udsolgt ganske hurtigt, når det er dig og Sølvsten på programmet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er heller ikke nemt, når det ligger på en hverdag med arbejde og sådan..
   Tusind tak! Jeg håber virkelig, at det bliver et skønt arrangement :D

   Slet