lørdag den 31. december 2016

Tanker om bloggen i 2017...


Jeg har tænkt meget over konceptet "bogblog" de seneste par måneder, og jeg har egentlig haft en kriblen i fingrene for at dele mere af mit hverdagsliv herinde. Før jeg oprettede 'Flyv med mig', så havde jeg forskellige blogs, der egentlig alle sammen var lidt livsstilsagtige og handlede om min hverdag, og jeg må indrømme, at jeg til tider savner det lidt. De simple indlæg med et par stemningsfyldte billeder, og små beretninger fra mindeværdige øjeblikke.

Jeg har også talt med andre om, hvor hurtigt man ofte bliver reduceret som person ved udelukkende at have en blog om bøger. Det giver jo langt fra det fulde billede af en som person, og selvom bøger er en stor del af min hverdag - så rummer jeg også andre ting, som jeg jo gerne vil dele med jer. Jeg har dog været personlig herinde et par gange - oftest i mine indlæg om tankemylder - og I tager altid så godt imod det. Så jeg har været i syv sind omkring, hvorvidt jeg har skulle oprette en ny blog helt uden rammer, og så styre to blogs, eller om jeg langsomt skal indføre nogle mere livsstils-agtige indlæg på denne blog.. Og jeg er tror, at jeg er nået frem til en konklusion.

Jeg vil derfor i 2017 bringe endnu mere personlighed til bloggen, og derved åbne op for flere sider af mig selv som person. I flere måneder har jeg planlagt, at jeg vil begynde på månedlige opsummeringer, hvor der vil være brudstykker af mit liv og en masse linklove til gode blogindlæg fra andre bloggere - og så leger jeg faktisk også lidt med idéen om et tema ala "Odenseliv", hvor jeg måske deler cafébesøg, nævneværdige butikker og andre ting. Der vil selvfølgelig stadig være boganmeldelser, anbefalinger og tips, litterære oplevelser og events, som der plejer på bloggen - men jeg føler bare for at tilføje lidt mere til mit lille univers.

Selvom jeg jo mest blogger for min egen skyld, så kunne det alligevel være meget rart at høre, hvad I tænker om det hele. Vil I have mere Rikke - eller læser I mest med for bøgernes skyld?

38 kommentarer:

 1. Gerne mere "Rikke" hvis du spørger mig. ;)

  SvarSlet
 2. Meget mere "Rikke". Det giver også boganmeldelserne en dimension mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt det, jeg tænker! ;) Tak for din evige støtte, Frederik!

   Slet
 3. Det lyder rigtig hyggeligt! De indlæg vil jeg se frem til at læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes Line! :) Tak!

   Slet
 4. Jeg vil glæde mig meget til nogle flere personlige indlæg! :D

  SvarSlet
 5. Rigtig gerne mere Rikke - det gør fin blog mere levende og det kan jeg godt lide! Er vild med at følge dig blog og vil elske at se og høre lidt mere om Odense og dig! Godt nytår !

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak sødeste Marie-Louise! Jeg glæder mig til det. Godt nytår til dig også :D

   Slet
 6. Mere Rikke tak!!!❤ Glæder mig til at se hvad du kommer med på bloggen i 2017

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Sofie! Det er jeg glad for <3

   Slet
 7. Svar
  1. Tusind tak! Godt nytår til dig også <3

   Slet
 8. Det ville være fantastisk at læse mere personlige indlæg også! Så det glæder jeg mig til <3 Godt nytår smukke mus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, det er jeg glad for, at du synes! Tak og godt nytår smukke <3

   Slet
 9. Jeg syntes, at det lyder som en rigtig fin ide! Jeg glæder mig til, at læse mere med hos dig i det nye år, søde Rikke <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Woohu - det er jeg evigt glad for søde Karina! <3

   Slet
 10. Sikker en god ide 😀

  Sidste år stod jeg lidt i samme dilemma, men omvendt, min blog har altid været en hverdagsblog, men da jeg synes litteraturen tog mere og mere over, begyndte jeg at overveje om det skulle være en ren bigblog. Men er så glad for at jeg beholdte det oprindelige koncept. 😀

  Ser frem til at læse med igen i det nye år. Godt nytår til dig Rikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker også bare til at være en god idé, at være bare en 'blog', og så bare rumme alt det, man lige lyster.

   Mange tak søde Sascha, og godt nytår til dig!

   Slet
 11. Jeg læser med i det nye år uanset - men jeg er helt sikkert med på "mere Rikke" :-) Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for! Rigtig godt nytår til dig også :)

   Slet
 12. Godt nytår <3

  Jeg vil også gerne læse mere personlige indlæg om dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår til dig også <3

   Det er jeg glad for! Tak.

   Slet
 13. Godt nyt, spændende og berigende nytår.
  Lyder godt med dine tanker.
  Min datters blog startede også først som en kunstblog, men gik over i at blive mere livsstil og personlig.
  Held og lykke med processen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde!

   Det lyder også ret spændende - og tak :D

   Slet
 14. Jeg synes det lyder interessant, og vil følge de nye mere personlige indlæg med interesse.

  SvarSlet
 15. Jeg stemmer også for mere Rikke :)

  SvarSlet
 16. Åh jamen man kan jo ikke få nok af Rikke. Så frem med indlæggene. 😊👌🏻

  SvarSlet
 17. Helt sikkert mere Rikke! Jeg har elsket dine hverdagsblogs, så mon ikke jeg også kommer til at elske, at der kommer lidt mere personlige indlæg herinde? Det er jeg i hvert fald ret sikker på :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg så evigt glad for søde Simone! <3 Tak!

   Slet
 18. Jeg ville elske at se dig skrive mere om flere forskellige ting. Om du skal oprette en anden blog eller holde det samlet, synes jeg skal være helt op til dig.. Det kommer an på hvad du føler for søde..

  Glæder mig til at følge med i 2017 og til at vi skal ses en masse.. <3

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Det bliver nok bare på denne blog, men jeg er glad for at du vil følge med <3

   Slet