fredag den 9. december 2016

Min ønskeliste til jul (2016)


Julen er over os, og vi er allerede godt inde i december. I den anledning tænkte jeg, at jeg ville vise jer nogle af de ting, som står på min ønskeliste i år. Det er nemlig ikke kun bøger, jeg ønsker mig, men også en masse andet godt - og det kunne jo være, at nogen af jer kunne finde lidt inspiration til jeres egen ønskeliste. Måske har vi endda nogle ønsker tilfælles?

Rikkes Ønskeliste:
1. Canon Powershot G9X. Et nyt kamera! Dette har stået højt på min ønskeliste længe, og jeg har forelsket mig lidt i dette kompaktkamera med dets retro udseende og videofunktion (Hvilket mit nuværende kamera ikke har).

2. Læs for Livet halskæde. Dette smykke er en del af kampagnen "Jewlery for a good cause", og er designet af Mette Holbæk. Overskuddet går til Læs for Livet, hvilket er et fantastisk initiativ.

3. J'adore Dior Eau de Toilette. En ny parfume! Jeg køber sjældent parfume til mig selv, så det er altid et oplagt gaveønske for mig, og i år har jeg valgt at gå efter en ny én - og den dufter bare SÅ godt!

4. Harry Potter Trivial Pursuit. Behøver det nogen forklaring? Det er jo ønskespillet for enhver Harry Potter-fan! Skal jeg vinde over dig med min Harry Potter-viden?

5. STRANDMON Øreklapstol. Hvis det her ikke er den perfekte læsestol, så ved jeg ikke, hvad er. Jeg faldt over den sidst jeg var i IKEA og forelskede mig med det samme.

6. STRANDMON Taburet. Selvfølgelig skal man også have taburetten med! Den passer jo perfekt til stolen.

7. Jane Eyre af Charlotte Brontë. En af de bøger, som jeg samler ubetinget på, er Jane Eyre. Jeg ejer den allerede i mange forskellige og bedårende udgaver, men denne udgave på dansk fra Lindhardt&Ringhof mangler helt bestemt i min samling! Den er så smuk, og historien er en af mine yndlings.

8. A Monster Calls Special Collectors Edition af Patrick Ness. Jeg knuselsker historien, og dette er en udgave med en masse ekstramateriale - What's not to like?

9. Fantastic Beasts and Where to Find Them Original Screenplay af J. K. Rowling. Filmen er en af de bedste, jeg har set i år, og designet af dette manus er simpelthen så fint. Den bliver jeg altså nødt til at læse og eje.

10. Harry Potter and the Chamber of Secrets Illustrated Edition af J. K. Rowling. Mere Rowling! Jeg købte den engelske udgave af første bog til mig selv sidste år, og har endnu ikke fået købt denne. Så derfor var det et oplagt julegaveønske.

11. Den Gode Dinosaur DVD. Den her film så jeg i biografen hele to gange, og den rørte mig så meget. Jeg aner ikke, hvorfor jeg endnu ikke har købt den til mig selv, men nu kom den på listen, og ellers må jeg i hvert fald selv få fingrene i den.

12. Zootropolis DVD. Det er bare en skøn film. Jeg elsker nærmest alt, hvad Disney skaber.

13. Mig før dig DVD. Jeg samler på gode film, og da det derudover er en fra-bog-til-film af en af mine yndlingsbøger, så skal den helt klart bo i min samling.


Hvad ønsker du dig i år? Er det mest bare bøger eller ønsker du dig også noget andet?

14 kommentarer:

 1. Uuh fine ønsker! <3 I år ønsker jeg mig et hyggeligt miks af bøger, make up, tøj og boligting. Har blandt andet hørt fra sikre kilder, at jeg får en blå glimmerkjole, som ser fremragende ud til julefrokoster.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt også spontant to make-up ting til min liste efterfølgende (så de ønsker har jeg videregivet til min søster). Det andet lyder dog også som gode ting :D

   Uhh ja, sådan en blå glimmerkjole må simpelthen se SÅ flot ud på dig! ;)

   Slet
 2. Åårh jeg har virkelig også sendt lange øjne efter den stol! Det er jo den perfekte læsestol! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. JA IKKE? Den er jo fantastisk! Og såå god at sidde i :D

   Slet
 3. Bøger er altid perfekte på ønskesedlen, men jeg kan godt forstå dit ønske om et nyt kamera, det er bare sådan en lækker ting at få, men pisse dyrt at anskaffe sig :)

  Frejjack.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! Dog er det også en ret dyr gave, så man skal nok ikke sætte næsten så højt op efter det ;)

   Slet
 4. Strandmon er så fantastisk! Jeg har den i mit læsehjørne, og man sidder jo helt fantastisk i den (også et par gode lure) Bonus: Det er en gammel klassiker som IKEA også have i start 50'erne! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, hvor lyder det bare godt! Nu håber jeg jo bare endnu mere, at julemanden kommer forbi med den! :o

   Virkelig? Det er en ret fed bonus-info, mange tak! :D

   Slet
 5. Lækre ønsker! Et par af dem står også på min ønskeseddel ;)
  Jeg øsnker mig mest bøger, cd'er, dvd'er/blu-ray - film + tv-serier, men der er også sneget sig lidt kamera gadgets med, samt lidt godt blandet. Lige fra neglelakker og fodfil til tærteforme :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og hvor fedt! :D
   Uhh, det lyder da som en god blanding.

   Slet
 6. Åh, den stol! Det er min absolutte drømmestol til når jeg en dag får plads. Den ville bare passer så godt ind i et lille hjemmebibliotek :D

  Min ønskeseddel i år består mest af alt af forskellige bøger (bl.a. også den nye illusterede HP - bare på dansk og selvfølgelig også "Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Original Screenplay" af J. K. Rowling). Derudover er der dog også lidt film, boligting (sengetøj og lagner - det kunne vi virkelig godt bruge nyt af) og lidt andet blandet. Og ellers er der en god del graviditetstøj, for jeg kunne virkelig godt trænge til lidt tøj, der sidder ordentligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Den er da bare ALT for lækker :D

   Haha det lyder nu også som en godt blandet ønskeliste - jeg håber, at du får nogle gode gaver <3

   Slet
 7. Ih, den bog stod også på min ønskeseddel, for jeg forelskede mig også i den i IKEA. Fik den dog ikke ;P Ellers ønskede jeg mig bøger, film/serier og et garmin-ur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg heller ikke - men jeg fik penge til en ny bogreol! :D

   Slet