torsdag den 22. december 2016

Boganbefalinger i "Ude og Hjemme"


Jeg har skrevet 3 anbefalinger af bøger, som du kan læse i din juleferie, i denne uges udgave af "Ude og Hjemme". Udover mine egne anbefalinger, så har Sabrina også skrevet 3 anbefalinger. 

Jeg har valgt at anbefale tre forskellige bøger til om muligt tre forskellige målgrupper. Den første bog, som jeg valgte at anbefale, er "Alkymisten" af Paulo Coelho, som er en af de mest tankevækkende bøger, jeg har læst i år. Den har et meget bredt publikum, og giver stof til eftertanke, hvis man er til sådan noget. 

Den anden bog, som jeg valgte at anbefale, er "Forbandede Kærlighed" af Colleen Hoover, der er blandt de bedste bøger, jeg har læst i år. Den er så rå, barsk, sand og interessant. Publikummet til denne spænder også bredt, men den er nok mest til kvinder.  

Den sidste bog, som jeg valgte at anbefale, er "Fyrtøjet" af Sally Gardner. Det er en fantastisk genfortælling af et eventyr, som de fleste af os kender, dog med mere humor og en del mere uhygge, samt de flotteste illustrationer! Publikummet her er primært børn og unge, men voksne kan sagtens være med.

Du kan læse mere om mine anbefalinger i selve bladet, og så kan du derudover læse mine fulde anmeldelser af bøgerne her på bloggen - jeg har linket til dem.

4 kommentarer: