lørdag den 17. december 2016

Anbefaling: 4 muleposer for enhver bogelsker

Muleposer fra CulturePlus
Gave fra CulturePlus.

Jeg er ret vild med muleposer. Ikke nok med at det skåner miljøet - så du ikke render rundt med 100 forskellige plastikposer - så fås de også bare i virkelig mange interessante udgaver. Jeg har efterhånden en lille samling herhjemme, og dem jeg holder mest af, er faktisk alle sammen bogrelaterede. Derfor var det en glædelig overraskelse, da jeg modtog en pakke fra CulturePlus med 4 forskellige bogrelaterede muleposer. Jeg bruger dog ikke muleposer om vinteren, så jeg venter spændt på foråret, så jeg kan tage dem i brug på forskellige dage. Muleposerne kan købes i de boghandlere, der skilter med det - og hvis du er boghandler, så kan du tilkøbe dem via deres side på Facebook.

Den jeg bedst kan lide af de 4 muleposer er nok "Hej smukke, vil du se min bogreol?". Det er da en scorereplik, der vil noget, og samtidig er den lidt sjov. Jeg vil i hvert fald gerne se andre folks bogreoler - uanset hvem de er. Derudover er der den klassiske "Jeg <3 bøger", som er aktuel for enhver bogelsker. Så er der den moralske "Don't do drugs, do books", som helt klart er et princip, jeg støtter op om! Bøger er godt nok også vanedannende, men langt fra ligeså sundhedsskadelige... Og sidst men ikke mindst er der "All you need is love books" - og helt ærligt, hvem har så brug for mere end gode bøger? Herunder kan du se mig posere lidt med de forskellige muleposer.

Muleposer fra CulturePlus
Muleposer fra CulturePlus
Muleposer fra CulturePlus
Muleposer fra CulturePlus

10 kommentarer:

 1. Hvor er de fine <3 er helt vild med "Hej smukke, vil du se min bogreol?" og "All you need is love books"

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også min favorit! Og ja, man har bare brug for en masse gode bøger, så skal alt nok gå :D

   Slet
 2. De er så fine, jeg bruger selv en del med sjove motiver.
  Også her i vintertiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor fint! :)
   Er du ikke nervøs for dem når det regner/sner?

   Slet
 3. Jeg har også selv fået dem tilsendt, de er herlige ;D All you need is books <3

  SvarSlet
 4. Hvor er de rigtig fine! Jeg er særlig vild med "Hej smukke, vil du se min bogreol?" - det kunne være, at jeg skulle anskaffe mig sådan en ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Den er simpelthen såå fin :D

   Slet