tirsdag den 8. november 2016

Tilfældig Tirsdag #10 - 'Daily Wonder' App


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag vil jeg lige nævne en app, som jeg har anskaffet mig for nyligt og virkelig knuselsker. Der er tale om appen "Daily Wonder", som har et nyt inspirerende citat hver eneste dag. Nogle gange er det fra fortidige forfattere eller filosoffer, og andre gange er det fra skolelærere rundt om i hele verden. Formålet hænger sammen med konceptet "Choose Kind", som man kender lidt til, hvis man har læst bogen "Wonder" af R.J. Palacio (og hvis man ikke har, så kan den varmt anbefales!).

Men det er sådan en sød lille app, og hver morgen når jeg står op, så tjekker jeg den lige. Så starter man ligesom dagen ud på en sød og positiv måde. Den fås desværre kun til iPhone.

Kender I til andre positive og inspirerende apps?

6 kommentarer:

 1. Tak for tippet. Den app må jeg eje :D

  SvarSlet
 2. Tak for tippet om sådan en sød app :D

  SvarSlet
 3. Ej hvor lyder det bare hyggeligt! Det kunne være jeg skulle forsøge at give mig i kast med den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også så hyggeligt og skønt at vågne op til!

   Slet