mandag den 28. november 2016

Tidslinje - Bloggens helt eget CV


Jeg har fået den geniale idé (hvis jeg selv skal sige det) at lave en tidslinje til bloggen. Det kan vel nærmest kaldes for bloggens helt eget CV. Der er nedskrevet alt det, som jeg har opnået gennem bloggen, samt det bloggen har haft indflydelse på. Det er min udvikling fra starten og så frem til nu - og jeg vil opdatere den løbende, jo mere der sker for bloggen og jeg.

Dels har jeg valgt at gøre dette, da det kan fungere som bloggens CV i arbejdsmæssig sammenhæng og lignende, men også for at vise nye bloggere, at ting tager tid. Hvis man gerne vil noget med sin blog, så kræver det hårdt arbejde og en masse fokus - og så kan man altså godt nå langt.

Jeg kan ikke helt bedømme, hvor interessant det er for jer læsere at se, men jeg håber nu alligevel, at I er nysgerrige nok til at kigge med...

10 kommentarer:

 1. uh, det lyder interessant! :-) <3
  - især fordi jeg ser mange nyudsprungne bloggere, der tror det hele bare kommer i løbet af en uge :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes!
   Og ja lige præcis - det tager altså lidt tid :D

   Slet
 2. Hvor sjovt. Det overvejede jeg også at lave engang.. Men så gik jeg i stå, ahah.
  Det er pisse hyggeligt at læse din blogshistorie! ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! You should do it :D haha.
   Mange tak!

   Slet
 3. Hvor fint! Det var sjovt at læse igennem hele din og bloggens historie på den måde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes Ida! Tak :)

   Slet
 4. Hvor er det bare en fin måde at gøre det på. Ikke blot er det fint for dig, men det er også ret sjovt for mig som læser. Fedt! :-D

  //Caroline - www.mitbogunivers.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er det virkelig en helt fantastisk idé :D Men hvor må det altså også have taget en god del tid at stykke sammen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde - synes også selv, at jeg var lidt genial ;)
   Det tog mig også flere timer! Det tager lidt længere tid end man lige regner med.

   Slet