onsdag den 2. november 2016

Invitation til "Blogger Julefrokost" i Odense


Jeanette har i noget tid snakket om, at hun godt kunne tænke sig at holde en julefrokost for bloggere. Efter en del snak frem og tilbage, besluttede vi os endelig for at gøre noget ved det og arrangere sådan én! Alle bloggere er velkommen, da det eneste krav er, at man har en blog. Uanset om det er en mode-, livstils-, bog- eller madblog! Derudover behøver du ikke bo i Odense for at deltage, men det kommer til at forgå inde i centrum.

Vi er så småt gået i gang med planlægningen, og datoen er sat til den 14. januar kl. 18.00. Vi tænker, at vi først spiser sammen et sted (nærmere info om dette vil fremstå i begivenheden), og derefter kan vi tage videre og få en drink eller to, hvis der er nogen, der har lyst til det. Vi har dog en grænse for antal deltagere, da man også gerne skal kunne få snakket lidt med hinanden. Derfor kan vi denne gang tilbyde op til 40 personer at deltage.

Vi har oprettet denne begivenhed på Facebook, hvor man kan sætte sig som 'Måske' eller 'Deltager'. Dog skal det lige påpeges, at man skal være sikker på deltage, hvis man trykker 'Deltager', så allerførst er det måske bedst at trykke 'Måske', og så lige finde ud af alt det praktiske. Sidste frist for tilmelding er den 28. december.

Jeg håber sådan, at der er nogle af jer medbloggere, som har lyst til at deltage i - hvad der forhåbentlig - bliver en rigtig hyggelig aften i godt selskab. Kom glad!

8 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt - godt initiativ! Jeg får nok ikke mulighed for at tage til Odense - men hvor ville jeg gerne med! Måske en anden gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber også, at det bliver hyggeligt! :D
   En anden god gang så ja.

   Slet
 2. Jeg vil gerne! Jeg vil gerne!
  Hvor er det bare et cool initiativ.

  SvarSlet
 3. Åh nej altså. Hvis bare den havde ligget en måned senere, så havde jeg været klar! Men jeg håber selvfølgelig, I får en alletiders julefrokost. Om ikke andet kan I jo alle blogge om, hvor kedelig den er. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er lidt typisk!
   Forhåbentlig bliver det en succes, så vi kan gentage det næste år ;)

   Slet