fredag den 11. november 2016

Bogklub #6 - "Hex" af Thomas Olde Heuvelt

 

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bogbloggere. Vi mødtes hjemme ved Mai søndag den 30. oktober, hvor vi skulle diskutere månedens bog - "Hex" af Thomas Olde Heuvelt (læs min anmeldelse her).

Jeg læser normalt aldrig gysere, men vi synes altså det var passende lige op til Halloween. Desværre var ingen af os synderligt begejstrede for bogen, og det eneste bærende element som sådan, blev vi enige om, var heksen (som også var hende, der skræmte mig mest). Ellers bestod bogen af ret mange plothuller, og karaktererne var svære at relatere til. I forbindelse med vores Halloween-læsning, så valgte vi denne gang alle sammen at tage noget snack med, der repræsenterede dette. Vi endte derfor i overflod af kage - spøgelses- romkugler og flødeboller, gulerodskage i Halloween-edition, græskar og spøgelser af chokolade, samt uhyggelige æble-kanel-muffins (og yderligere snacks i form af chokolade, rosiner og mandler).

Eftersom vores næste gang bliver en lækker julefrokost i december, så har vi valgt at læse en julebog. Valget faldt på "The Christmas Cookie Club" af Ann Pearlman, som virker til at være den perfekte julebog for en læseklub.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også altid såå hyggeligt! :)

   Slet
 2. Det var så hjertehyggeligt, altså! Glæder mig til næste gang :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig! Det gør jeg også - SÅ MEGET! <3

   Slet