onsdag den 30. november 2016

Anbefaling: Paperblanks

Paperblanks CulturePlus
Paperblanks CulturePlus
Paperblanks CulturePlus
Notesbogen fra Paperblanks er venligst sponsoreret af CulturePlus.

Jeg gik forbi en stand om lørdagen til dette års Bogforum, og faldt over de smukkeste notesbøger fra Paperblanks. De fleste af dem så eventyrlige ud, og det er et under, at de alle sammen faktisk er notesbøger, og ikke indeholder skriblerier eller historier fra gamle dage. Jeg lod mine hænder berøre en masse af dem, og de var alle sammen så fine. Jeg fik lov til at vælge en notesbog til at tage med  hjem, og det var det sværeste valg nogensinde, da jeg egentlig bare gerne ville eje dem alle sammen.

Jeg endte dog med en stor notesbog med linjerede sider og med en fortryllende lås på siden, der holder notesbogen lukket helt sammen. Den magiske blå baggrundsfarve med de guldglimrede streger sender mine tanker til de utallige fantasy-bøger, jeg har læst, og som har indeholdt en eller anden form for magisk tryllebog. Dét er den her notesbog for mig - fortryllende. Den indeholder derudover to læsesnore (eller skrivesnore er det vel i dette tilfælde) en i rød og en i guld. 

Generelt har de bare rigtig mange interessante notesbøger. De har blandt andet notesbøger med forfattertryk på, hvor man kan få alt lige fra Austen og Fitzgerald til Yeats og Einstein. Notesbøgerne fra Paperblanks forhandles lige pt. i 95% af Bog&Idé-butikkerne i Danmark, og i København sælges de derudover også i Stelling og Faraos Cigarer. Forhåbentlig vil de også snart blive forhandlet i Arnold Busck. Det er CulturePlus, som er den danske repræsentant for Paperblanks, og de har en side på Facebook lige her.

Paperblanks CulturePlus
Paperblanks CulturePlus
Paperblanks CulturePlus

8 kommentarer:

 1. De er sååååååååå fine! Detaljeniveauet er jo vanvittigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Der er kælet for SÅ mange detaljer.

   Slet
 2. Ej, hvor sjovt, jeg har LIGE købt en i dag (dog ikke til mig selv, suk). De er simpelthen så smukke <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, du bliver da nødt til at have en selv også så! :D
   Det er de nemlig <3

   Slet
 3. De er bare så fiiiiiine! Jeg MÅ eje en på et tidspunkt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de virkelig! Man kan bare ikke få nok :D

   Slet
 4. Såsåsåså yndige! Og så elsker jeg også din fjerpen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de virkelig! Mange tak - jeg er også såå glad for den!

   Slet