tirsdag den 1. november 2016

#12 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver anden måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver anden måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.
 
Du kan læse om de seneste to måneders udfordring her. Jeg endte med at læse "Måske en dag", som simpelthen har sådan et fint cover (som gjorde det til en fornøjelse at tage billeder af bogen). Husk at udfordringen nu fremadrettet gælder i to måneder. Så næste udfordring vil altså først blive trukket i januar. Tusind tak til dem der deltog i den seneste udfordring! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugeren Xeniasbogblog, Mitlivminblog (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev skrevet et par blogindlæg om det fra Mit liv, min blog og Xenias Bogblog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Jeg havde æren af at åbne den interessante papirlap, som udgør udfordringen for november og december: 

"Læs mindst 30 sider om dagen i én uge"

Spændende! Jeg læser måske en eller to dage om ugen, hvis tiden er til det, så det bliver helt bestemt en udfordring at skulle læse lidt hver dag. Dog er det en udfordring, som jeg har set frem til, da den jo hurtigt kan blive til en god rutine, hvor man kan få prioriteret læsning lidt mere i sin hverdag. Jeg håber sådan, at lidt flere af jer har lyst til og mulighed for at deltage.
Vi ses hos #flyvehjoernet.
 

11 kommentarer:

 1. Super sej udfordring. Den skal jeg helt sikkert være med på :D

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende, som en der har for vane at læse bøger i ét hug tror jeg det bliver svært ;b På den anden side er der readalong af Jane Eyre, så måske skulle man prøve at læse langsommere :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo bare mindst 30 sider om dagen, så du må gerne læse mere end det :D

   Slet
  2. Haha jeg kender det alt for godt selv! :D

   Og ja, så må du fordele det lidt over nogle dage jo ;)

   Slet
 3. God udfordring, som sikkert er en hjælp, hvis man generelt er gået lidt i stå og har brug for en kickstart til sin læsevane. Heldigvis er det ikke tilfældet for mig LIGE nu, men det bliver det nok igen før eller siden ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt for dig, at du ikke har brug for en kickstart lige nu.. :)

   Slet
 4. Ved du hvorfor denne her udfordring er perfekt???
  Fordi jeg skal læse JULEKALENDERE i december!! 30 sider = easy peasy, lige pludselig! :D
  Count me in, sugar!

  SvarSlet
  Svar
  1. UHH, så passer det jo helt perfekt! :D <3

   Slet
 5. Den her lyder ret sjov! Og reelt som en udfordring. Det er faktisk sjældent jeg læser hver dag i en uge, så vil klart se om, jeg kan være med denne gang :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig godt søde! Og ja, der er lidt mere udfordring over den her ;)

   Slet