torsdag den 6. oktober 2016

Vinderen af giveaway - "Sandsnogens Bid"


Så har jeg fundet to heldige vindere af "Sandsnogens Bid". Jeg nød at læse jeres svar på, hvad I godt kan lide ved fantasy. Personligt elsker jeg det med at dykke ned i et helt andet univers - og på den måde flygte lidt fra virkeligheden. Derudover er jeg også bare enormt stor fan af magi og fabeldyr, så det er også bare et plus!

Vinderne er blevet fundet ved lodtrækning, og de heldige vindere blev Ea og Jen! Stort tillykke til jer begge to - jeg har kontaktet jer på mail. Jeg håber, at I nyder efteråret og får læst en masse skønne bøger. Tak til alle deltagere, og hvis I ikke vandt, så følg endelig med - der kommer en ny konkurrence op på bloggen snart.

Denne giveaway var sponsoreret af Forlaget Facet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar