tirsdag den 25. oktober 2016

Tilfældig Tirsdag #9 - "Storybook Cosmetics"


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag vil jeg dele noget helt nyt og spændende med jer! "Storybook Cosmetics" er et helt nystartet koncept, som indebærer litterær makeup og tilbehør. Så hvis man kan lide boglige ting, og samtidig går lidt op i makeup, så kan man altså snart få fat i et par lækre ting!

Indtil videre har de ikke vist så mange af deres planlagte produkter, men det er som sagt også helt nystartet. Jeg er ikke selv den vildt store makeup-entusiast, men jeg er blevet vildt fascineret af de flotte makeup-børster, der ligner tryllestave. De er så fede! Derudover bliver man vel nærmest nødt til at eje 'The Sorting Palette', som inkarneret Harry Potter-fan (en skitse af denne kan ses på deres IG).

Udover deres hjemmeside, så kan du også følge dem på Instagram lige her, hvor nyheder, forudbestillinger osv. bliver opdateret regelmæssigt.

(Billedet er fra hjemmesiden)

6 kommentarer:

 1. Ih, hvor lyder det bare som et virkelig fedt koncept! Det kunne da godt være, at jeg skulle gøre brug af det en dag, hvis jeg nu endelig skulle købe make-up :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Det bliver man jo næsten helt nødt til! :D

   Slet
 2. Ej, det er sgu da yndigt! :'D Jeg er helt vild med konceptet! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt! Jeg bruger ikke rigtigt sådan nogle børster (så oplært er jeg slet ikke), men hvis jeg en dag skal eje nogle - så skal det da klart være dem :)

   Slet
 3. I love it, I love it, iloveitiloveitiloveit!!

  SvarSlet