onsdag den 26. oktober 2016

#13 Giveaway "This Beautiful Fantastic" (5 stk.)

Denne giveaway er venligst sponsoreret af Sandrew Metronome.

Sandrew Metronome har som de første verdenspremiere på filmen "This Beautiful Fantastic". Premieren er den 1. november, og i den anledning har de været så søde at tilbyde 5 vouchers, som et par af jer heldige læsere kan vinde. Filmen streames via Blockbuster.

"Bella Brown er en dejlig underlig ung kvinde, der drømmer om at skrive og illustrere en succesfuld børnebog. Trods det faktum, at hun blev efterladt som barn, trods den tidskrævende OCD, hendes forfærdelige chef på biblioteket og hendes lammende frygt for planter og dyr, så er Bella ikke slået ud. Hun har en gnist, en fordel, et talent og en stemme, hvilket heller ikke går ubemærket forbi den unge charmerende opfinder Billy. De to møder hinanden på biblioteket, hvor Billy får testet Bellas grænser af ved, at han altid efterlader et stort rod efter sig.

Da Bellas vært vil smide hende ud, hvis hun ikke gør noget ved sin forsømte have, møder hun sin nemesis, overmand og mentor i Alfie Stephenson, en kværulantisk, kærlighedsløs, rig gammel mand, som bor inde ved siden af og meget dygtig havemand.

Bella får pludselig inspirationer til sin børnebog fra steder, hun slet ikke havde ventet. "

Jeg har selv fået lov til at se filmen (som en lille snigpremiere) og den var ret smuk! Det er en sød og stille fortælling (klassificeret som en romantisk komedie), der handler om en kvinde, der leder efter inspiration til at skrive en børnebog - og vejen dertil er helt aldeles forunderlig. Alle der kan lide en god historie om stille eksistenser og om livet generelt, bør virkelig se den her film. Jeg fik vist også tårer i øjnene et par gange. Den er virkelig så fin.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til mit billede på Instagram af filmplakaten. Derudover er det et krav, at du bor i Danmark. For en ekstra vinderchance, så kan du også kommentere dette indlæg med navnet på din Instagram-bruger. Held og lykke!

Konkurrencen kører til den 1. november klokken 12, hvor jeg derefter finder 5 vindere på Instagram.

3 kommentarer: