mandag den 17. oktober 2016

#12 Giveaway "Billet til Bogforum"

Bogforum 2016
Bogforum 2016
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Bogforum.

En af de helt store boglige begivenheder her i Danmark er Bogforum. Der kommer så mange forlag, forfattere og andre bogelskende folk - alle samlet på ét sted. Det hele foregår fra den 11 - 13 november, og der er et individuelt program for alle dagene. Jeg skal selv afsted, og jeg er der hele weekenden. Så hvis du også skal derhen - og spotter mig - så er du mere end velkommen til at sige hej! Jeg elsker at møde nye mennesker - især andre bloggere, forlagsfolk og læsere.
Hvis du endnu ikke har fået købt billet, så har du nu muligheden for at vinde 2 billetter til en valgfri dag - og da jeg har fået stillet 4 billetter til rådighed i alt, så er der derfor to af jer, som kan vinde dette! (Og så har man også en større vinderchance!)

Konkurrencen kører både på bloggens Facebookside og Instagram. For at deltage skal du enten synes godt om Facebooksiden eller følge mig på Instagram (eller begge dele, hvis du vil deltage begge steder). Derefter skal du enten kommentere opslaget på Facebook, der viser billedet, eller kommentere billedet på Instagram, som også ligner det overstående. Du kan som sagt også deltage begge steder og derved forøge dine chancer. Derudover skal du have en dansk adresse, som billetterne kan sendes til.
 
Konkurrencen kører til og med den 24. oktober, hvor jeg derefter finder 2 vindere - én fra Facebook og én fra Instagram.

1 kommentar:

  1. Prøver begge steder for vi vil sp gerne prøve at deltage i BogForum for første gang , min datter og jeg

    SvarSlet