tirsdag den 27. september 2016

Tilfældig Tirsdag #5 - 'Forfatter' sange


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag vil jeg dele 3 'forfatter' sange med jer - eller i hvert fald sange, der indeholder en form for forfatter-agtige elementer. Jeg har tidligere delt nogle 'boglige' sange med jer, så jeg håber at dette indlæg, også falder i god jord.

1. "Unwritten" - Natasha Bedingfield; I overført betydning en bog, der endnu ikke er blevet skrevet endnu. Hele livet er en bog, og hver dag er et nyt kapitel? Måske.

2. "The Writer" - Ellie Goulding; Hvem vil ikke gerne have sin egen personlige forfatter, der kan sørge for de perfekte ord? Uanset om det hele bare er fiktivt i sidste ende.

3. "Fact - Fiction" - Mads Langer; Grænsen mellem fakta og fiktion. En drømmepige, som måske kun kan eksistere i den fiktive verden, som forfatteren selv har skabt?


Kender I til nogle andre forfatter-agtige sange, som I gerne vil anbefale?

2 kommentarer:

 1. Jeg eeeelsker "The Writer". Der er så mange gode sange på det album 😊

  Miranda Cosgrove var lavet en sang der hedder "Shakespeare" som jeg mener handler om et teenagecrush 🎶

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er bare SÅ god, ja! :D

   Uhh hvor spændende! Den må jeg lige lytte til :)

   Slet