tirsdag den 20. september 2016

Tilfældig Tirsdag #4 - Digt af Lang Leav


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag vil jeg citere et digt fra digtsamlingen "Love & Misadventure" af Lang Leav (som jeg har anmeldt her). Man kan se flere digte fra diverse af hendes digtsamlinger på hendes profil på Instagram. Dette udvalgte digt "The Wanderer" rørte mig utroligt meget. Om ikke andet, så er det i hvert fald klichéfyldt og romantisk på den tragiske måde, hvilket frembringer en helt særlig følelse i mig.

"The Wanderer.
What is she like?
I was told -
she is a
melancholy soul.

She is like
the sun to night;
a momentary gold.

A star when dimmed
by dawning light;
the flicker of
a candle blown.

A lonely kite
lost in flight -
someone once
had flown."
(Love & Misadventure, citat side 41)

2 kommentarer:

 1. Det virkeligt et smukt digt. Tak fordi du delte det. Har aldrig læst noget af Lang Leav, men det tror jeg jeg skal til nu :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du kunne lide digtet! Jeg er selv ret glad for det :D

   Det kan anbefales, hvis man kan lide den slags digte i hvert fald!

   Slet