tirsdag den 13. september 2016

Tilfældig Tirsdag #3 - Efterårets bøger


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag vil jeg dele min top 10 over efterårets bogudgivelser, som jeg ser allermest frem til! Efteråret byder som regel på så mange fantastiske udgivelser - hvad end de er oversatte eller danske i forvejen - og det er så svært at sætte dem på en 'det glæder jeg mig mest til'-liste, men nu gør jeg det. Der er selvfølgelig mange andre bøger, som jeg også venter spændt på, men disse er på top-listen. Listen er derudover lavet i rækkefølge efter udgivelse.

1. "Måske en dag" af Colleen Hoover, der udkommer hos Lovebooks den 23. september.

2. "Oprørerne" (Sagaen om Talon #1) af Julie Kagawa, der udkommer hos HarperCollins Nordic. den 26. september.

3. "Som du ser mig" (Losing it #3) af Cora Carmack, der udkommer hos Lovebooks den 7. oktober.

4. "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer" (Harry Potter #2 - Illustreret) af J. K. Rowling, der udkommer hos Gyldendal den 10. oktober. 

5. "Sjælens pris" (Dæmonherskerens Arving #3) af H. W. Klaris, der udkommer hos Tellerup den 21. oktober.

6. "Illuminae" af Jay Kristoff og Amie Kaufmann, der udkommer hos Politikens Forlag den 27. oktober.

7. "En flamme i natten" (An Ember in the Ashes #2) af Sabaa Tahir, der udkommer hos Alvilda den 3. november.

8. "På kant med livet" (Holding Up the Universe) af Jennifer Niven, der udkommer hos Alvilda den 3. november. 

9. "Et stykke af månen" af Camilla Wandahl, der udkommer hos Høst&Søn den 4. november.

10. "Vi andre bor her bare" af Patrick Ness, der udkommer hos Gyldendal den 11. november.


Hvilke udgivelser glæder I jer til her i efteråret?

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også så meget til "Som du ser mig"! Og "Vi andre bor her bare" er så fantastisk. Den fik mig lige i hjertet <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på, hvad vi synes om den sidste bog i serien! :D
   Uhhh det lyder godt - jeg glæder mig til at læse den!

   Slet
 2. Åh, GLÆD dig til LOVEBOOKS-titlerne. De er virkelig gode og sjove og søde (og det siger jeg ikke bare, fordi jeg arbejder der – jeg mener det! Jeg fik ondt i kinderne af at smile, da jeg læste 'Måske en dag'!)

  Og så ønsker jeg mig den illustrerede HP i julegave – på dansk. Det er sådan en fin samling, man har fået begyndt med dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg virkelig også! Mine forventninger er så høje - jeg glæder mig til noget romantik :D

   Det er det virkelig - jeg anskaffer mig den nok på engelsk, så den matcher min anden, men valgte bare alle titlerne på dansk på denne liste :)

   Slet
 3. Ih der kommer også mange spændende nye bøger, glæder mig også til ret mange af dem :D

  SvarSlet
 4. Ih, jeg tror jeg glæder mig til dem alle sammen. Kan man sige det? Det håber jeg - for jeg tror virkelig ikke der er én, som jeg ville kunne sortere fra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du også glæder dig helt vildt! Så er vi to! :D

   Slet
 5. Seriøst, det kunne næsten være mig, der havde lavet den liste. Du har så mange titler på den, som jeg virkelig også glæder mig til. Jeg glæder mig dog især til at se den endelige udgave af "Et stykke af månen", og til at holde den, og kramme den. Det føles jo nærmest som om, det også lidt er min bog - og det er altså sådan en rar følelse :D
  Desuden skal du altså virkelig snart læse "Måske en dag" af Colleen Hoover. Den er simpelthen så fantastisk, og jeg er sikker på, du kun vil kunne komme til at elske den <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde med "Et stykke af månen" - det er jo nærmest også 'vores' bog, lidt. Haha :D
   Den ligger i min seng lige nu og er klar - jeg GLÆDER mig <3

   Slet