fredag den 30. september 2016

Skal vi læse sammen i oktober? #MåskeEnDag


I oktober (og også lige slutningen af september) afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Måske en dag" af Colleen Hoover bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #MåskeEnDag - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Jeg håber sådan, at jeg når at læse hele bogen i forbindelse med denne read-along, og så håber jeg selvfølgelig også, at nogle af jer søde læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget helt særligt ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke forbi Lovebooks på Facebook.

Bogen udkom på dansk den 23. september, og den 28. september var startskuddet for denne read-along, der løber indtil den 16. oktober. Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse de første par kapitler helt gratis lige her. Jeg ønsker jer en god læselyst, uanset om I deltager eller ej. Jeg er SÅ spændt på den her bog, da jeg knuselskede "Forbandede Kærlighed" af samme forfatter (læs min anmeldelse her).

8 kommentarer:

 1. Åh - jeg skulle jo have ventet et par dage - jeg slugte den på 24 timer dagen efter vi kom hjem fra bloggertræf - jeg kunne ikke modstå den!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også svært ikke at sluge den hele med det samme! :O

   Slet
 2. Jeg håber så meget på, du vil komme til at elske den! Den er nemlig så fantastisk <3

  Jeg forventer egentlig ikke at deltage i fælleslæsningen, da jeg har så mange andre bøger, jeg skal igennem. Jeg har dog ret svært ved at modstå den, så måske giver jeg den lidt læsetid alligevel. Det er i hvert fald en bog, som jeg allerede kan læse for mange gange. Og det kunne være lidt sjovt at prøve at læse den danske udgave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også - indtil videre ser det lovende ud i hvert fald! <3

   Jeg har egentlig heller ikke rigtigt tid til den (jeg burde læse bachelor haha), men nu fik jeg lige presset plads til den alligevel :D

   Slet
 3. Hvor er det bare nogle skønne billeder <3 og hyggeligt at læse fra flere, der er med.
  Jeg glæder mig til at høre hvad du synes - mit hjerte er allerede tabt til den. Colleen Hoover skriver virkelig fantastisk - igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Benedikte! <3
   Jeg er virkelig også blevet hooked allerede nu - håber den fortsætter sådan for ja, hun skriver virkelig dejligt!

   Slet
 4. Ih, se nu er jeg jo nysgerrig :D

  - A

  SvarSlet