torsdag den 15. september 2016

"Love & Misadventure" - Lang Leav

Love & Misadventure af Lang Leav
Love & Misadventure af Lang Leav
Original titel: Love & Misadventure - Forfatter: Lang Leav - Forlag: Andrews McMeel Publishing - Sidetal: 176

"Love is a game of tic-tac-toe, contantly waiting for the next x or o."

Jeg har længe fulgt Lang Leav på Instagram, og har derfor forelsket mig i mange af hendes digte. Så det var altså med store forventninger, at jeg kastede mig ud i denne digtsamling. Jeg er en sucker for cheesy kærlighedsdigte, og jeg er en af de få personer, som virkelig bare knuselsker klichéer. Jeg slubrer det i mig råt, men jeg kan sagtens forstå, hvorfor mange folk slet ikke kan klare det.

Der var digte, som virkede ligegyldige - ikke kedelige - bare lidt ubetydelige. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kunne lide dem - for det kunne jeg - de var der ligesom bare. Og så var der digte, som rev mit hjerte ud, og efterlod tårer i mine øjne. Digte, som jeg måtte læse flere gange, for virkelig at kunne begribe, hvad jeg lige havde læst. Digte, der bare ramte mig uden nogen grund, samt digte, der ramte mig med en grund. Desværre fyldte førstnævnte størstedelen af bogen, og de digte, som virkelig ramte mig, var derfor et fåtal.

"A Fairy Tale
Start of spring;
heart in bloom;
our whisperings
in sunlit rooms.

Summer was felt
a little more;
in autumn I
began to fall.

When winter came
with all its white,
you were mine
to kiss goodnight." - citat side 121.

I min verden er Lang Leavs digte meget pladderromantiske og kliché-agtige, så hvis man ikke er til det, så bør man springe denne digtsamling over. Hvis man dog, ligesom jeg, er helt tosset med den slags, så kan den anbefales. Jeg ville ønske, at jeg knuselskede den (for det havde jeg håbet på), men jeg må erkende at det kun var noget af den - og nogle bestemte digte - som jeg nu elsker. Desværre ikke hele samlingen.

2 kommentarer:

  1. Der er helt sikkert sukkersøde, men jeg holder nu alligevel af hendes ord.

    SvarSlet