lørdag den 17. september 2016

Forfatterarrangement med Emma Cline


Fredag den 16. september tog jeg til København - og tog Mai og Nikoline under armen - hvorefter vi tog videre til et spændende forfatterarrangement. Lindhardt&Ringhof havde nemlig været så elskværdige og inviteret os til at møde Emma Cline, som lige er debuteret med romanen "Pigerne" (The Girls). Min anmeldelse af bogen kan læses her. Det var et arrangement sammen med andre bloggere, og der var masser af snacks og drikkevarer klar til os, da vi ankom hen på eftermiddagen.

Emma Cline er en meget veltalende og intelligent kvinde i slutningen af tyverne, og det var virkelig spændende at høre hende besvare mange af vores spørgsmål. Vi snakkede blandt andet om hendes tanker bag bogen og hele ungdommen i 60'erne (og generelt), samt formålet med bogen, de forskellige synsvinkler, det nedprioriterede mandeperspektiv og meget mere. Det er altid sådan en fornøjelse at få et blik ind i forfatterens hoved, og jeg sætter egentlig mere pris på bogen nu, end jeg gjorde lige efter endt læsning. Hun har så mange gode pointer og grunde til, hvorfor hun skriver præcis, som hun gør, og hvad hun fokuserer på i sin skrivning. Det var et helt igennem fantastisk arrangement, og tiden fløj simpelthen afsted. Til allersidst fik vi signeret vores bøger, og jeg fik også lov til at få en ekstra signeret bog med hjem, som én af jer heldige læsere kan vinde i en giveaway snart. Jeg er som altid så evigt taknemmelig for, at jeg blev inviteret med til dette herlige arrangement, og det var sådan en oprigtig fornøjelse at møde Emma Cline.

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder😊 Sjovt at høre om hvad du oplevede på forlaget -krydser fingre for at flere fortæller lidt derindefra 📚

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)

   Jeg skriver også om Boghallen imorgen!

   Slet
 2. Lyder som en fed oplevelse søde <3

  Knus Jeanette - www.jeasblanketaker.dk

  SvarSlet
 3. Det var simpelthen sådan en hyggelig dag.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine billeder, og hvor lyder det til at have været hyggeligt! ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde! Det var det virkelig også :)

   Slet
 5. Så fine billeder. Det var en herlig dag!

  SvarSlet