fredag den 23. september 2016

Danish Book Blog Award 2016

Bogblog Flyv med mig

Plusbog.dk har lavet en ny prisuddeling for Danmarks bogbloggere under titlen "Danish Book Blog Award 2016". Fokusset hos Plusbog er altid digitalt og online, og deres mål er at føre bogbranchen videre i den digitale udvikling. I den forbindelse værdsætter de, når læsere bidrager til denne digitale udvikling - ved blandt andet at blogge om bøger, forfattere, forlag, events og læseoplevelser. De har derfor oprettet denne pris for at sætte fokus på denne slags læsere (bedre kendt som bogbloggere), og for at vise deres værdsættelse af det arbejde, som disse bloggere laver. Præmien (udover titlen) indeholder en masse fine ting, der udover at fremme ens egen blog, også giver adgang til flere læseoplevelser og arrangementer.

Jeg har fået den enorme ære at blive nomineret blandt 16 andre bogbloggere til den pris. Det betyder, at jeg er med i opløbet om at blive en af de 5 nominerede danske bogblogs, som vil blive vurderet af en jury, der indeholder kompetente personer fra bog- og blogbranchen. Man har derfor mulighed for at stemme på sin favorit bogblog blandt de 16 nominerende. De 5 bogblogs, som får flest stemmer, er så de udvalgte, som skal vurderes af juryen. Selve prisuddelingen og offentliggørelse af vinderen finder sted lørdag d. 12. november ved Plusbogs stand på Bogforum 2016.

Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for at blive nomineret til sådan en pris - især fordi det er sådan nogle skønne bogblogs, jeg er nomineret sammen med. Jeg vil derfor opfordre jer til at stemme på jeres favorit. Hvis det tilfældigvis er mig, så vil jeg gerne ytre min taknemmelighed. Jeg er så evigt glad for, at der er så mange af jer som læser med, og noget af det bedste ved at blogge er, når folk fortæller at de har taget imod ens ord eller anbefalinger. Det rører mig så meget, at min mening kan betyde noget for andre - og måske endda lede dem til deres næste fantastiske læseoplevelse. Det er sådan noget, der gør, at det er en endnu større fornøjelse at blogge. Jeg sætter pris på alle jer, der følger med, og læser mine ord. Så hvis jeres stemme falder på mig, så får i den største krammer næste gang vi ses. Held og lykke til alle de nominerede!

Oversigten over de 16 nominerede bogblogs kan ses her
hvor du også kan stemme på din favorit!
(Der kan stemmes indtil den 14. oktober kl. 23:00)

14 kommentarer:

 1. Det er så fedt, håber du vinder og jeg har selvfølgelig stemt.. :D

  Knus Jeanette <3 - www.jeasblanketanker.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde <3 Det er jeg så glad for!

   Slet
 2. Det er så velfortjent at du er nomineret. Held og lykke! <3

  SvarSlet
 3. Jeg har stemt på dig, Rikke :'D <3 Og du fortjener det. Hjertehjerte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Rikke, hvor er du skøn! Tusind tak <3

   Slet
 4. Stort tillykke. Det er så fint og fortjent :)

  SvarSlet
 5. Så velfortjent en nominering 😊 Stooort tillykke herfra 📚

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og held og lykke (og tillykke!) til dig også :)

   Slet
 6. Stort tillykke! Det er som sagt velfortjent. Din passion brænder igennem hvert eneste skrevne ord på din blog – en egenskab, som ikke kan læres.
  Held og lykke. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde! Dine ord varmer <3
   Held og lykke til dig også - du fortjener det virkelig!

   Slet