onsdag den 21. september 2016

Bogklub #5 - "Pigerne" af Emma Cline

Pigerne af Emma Cline

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bogbloggere. Vi mødtes hjemme ved mig søndag den 18. september, hvor vi skulle diskutere månedens bog - "Pigerne" af Emma Cline (læs min anmeldelse her) - som Lindhardt&Ringhof var så søde at sende til os.

Den her bog har været ret meget på bloggen de sidste par dage (både med anmeldelsen, forfatterarrangementet hos L&R, samt interviewet i Boghallen), så jeg havde virkelig glædet mig til endelig at få talt mere med pigerne om bogen. Vi kunne hurtigt blive enige om, at bogens skrivestil er virkelig god, og at Emma Cline har nogle fine observationer. Derudover er ens oplevelse af bogen også meget afhængig af ens forventning til den - hvilket vi også hurtigt fik vendt og drejet. Som sædvanlig spiste vi lækre snacks, som I også kan se på billedet, og Mai havde også lavet lækre Snickers-kugler, der desværre ikke blev foreviget på mit kamera (men de smagte sindssygt godt!).

Vi har valgt at læse noget uhyggeligt til næste gang i anledningen af Halloween, så valget faldt på "Hex" af Thomas Olde Heuvelt. En uhyggelig bog? Det er i hvert fald ude af min comfortzone, så det skal nok blive interessant!

4 kommentarer:

 1. Det var så hyggeligt! Og jeg bestiller fluks 'Hex', så jeg ikke skal lynkøbe en e-bog as usual :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det altid! <3
   Haha god plan - coveret er altså også virkelig fint!

   Slet