søndag den 25. september 2016

Bogbloggertræf i Aalborg - Efterår 2016

Jeg har været med til Bogbloggertræf i Aalborg i 2014 og 2015, så det var nærmest en naturlighed, at jeg selvfølgelig skulle med. Men pga. begrænsede pladser, så var der næsten udsolgt tre dage efter invitationen blev udgivet i maj, og jeg opgav ret hurtigt. Heldigvis var der stadig plads til Malene og jeg, da det blev juli, så vi tilmeldte os straks! Træffet ville både byde på en masse gamle ansigter, men også en del nye, hvilket jeg var ret spændt på - bogbloggere samlet i stor flok er altid så hyggeligt.


Vi blev lukket ind i lokalet klokken 12.00, og så vi skulle finde vores pladser. Der stod allerede en boggave klar og ventede på os, samt et navneskilt og en mystisk pakke. Vi var opdelt i fire borde, og ved hvert bord sad en dansk forfatter (Nick Clausen, Nanna Foss, Marie-Louise Rønning og Pernille Vørs). Efter at fundet os til rette, og lige fået hilst på dem, vi sad ved bord med, så fik vi lov til at hente mad. Vi ventede nemlig på den 'hemmelige gæst', der var på vej, og så kunne vi lige spise lidt inden vedkommende nåede frem. Vi fik også lov til at åbne den mystiske pakke, som indeholdte "Ravnenes Hvisken", og vi kunne derfor regne ud, at gæsten måtte være Malene Sølvsten (forfatter til bogen). I et interview med Irene fortalte hun om hendes vej til forfatterlivet, hendes kommende projekter og om nogle af hendes yndlingsforfattere og bogserier. Hun var simpelthen så god, og det var en fornøjelse endelig at møde hende! Bagefter var der tid til lidt snak og signering.
(Du kan derudover læse min anmeldelse af "Ravnenes Hvisken" lige her)


Derefter var der lidt konkurrencer og en lille bookiebag, og så var der derefter mulighed for at få signeret bøgerne af de 4 forfattere, som sad sammen med os ved bordene. Jeg var så heldig at vinde "Drømmeland" af Nick Clausen, som jeg sad ved bord med! Herefter var der tid til snak med diverse bogbloggere, og jeg gik personligt rundt og prøvede at hilse på hver og én. Jeg tror næsten det lykkedes, hvis vi ser bort fra de 2-3 folk, som jeg desværre ikke nåede hen til. I år var der ingen introduktion af os selv eller bordbytning, så det var lidt svært at få sat ansigter på alle.


Efter bøgerne var blevet signeret, og snakken gik lystigt, så blev det på et tidspunkt tid til kaffe og kage... og hvilken kage det dog var! Den var simpelthen SÅ smuk og gennemført. Der er ingen tvivl om, at alle bloggere gik helt amok med kamera, mobiler og lignende for at fange et øjebliksbillede af den flotte kage. Derudover var det virkelig også bare en fornøjelse at få snakket med så mange skønne bogbloggere. Jeg nød at snakke med nogle nye ansigter, men det var bestemt også en fornøjelse at snakke med de gamle. Det føles slet ikke som om, at man ikke har set hinanden i næsten et år, og de fleste tager imod en med åbne arme, hvilket er så rart. Jeres selskab gør mig bare så glad, og jeg er glad for at kende så mange af jer - også i den virkelige verden.


Mens vi sad og nød kagen, så fik Mie Møller Nielsen lov til at tage ordet. Hun er oversætter og redaktør hos Dreamlitt, og fortalte lidt om sin oversættelsesproces af "Stålhjerte" og "Ildstorm" af Brandon Sanderson. Det var virkelig interessant at høre om, da det ikke er så ofte, man snakker med oversættere (jeg gør i hvert fald ikke). Hun havde nogle spændende betragtninger, konfliktløsninger og det var meget spændende at høre om. Derefter var der igen lidt konkurrencer, inden vi nåede til et af de mest eftertragtede ting på programmet - nemlig debatten. Det gik utroligt fint, og vi fik snakket om alt mellem forlags- og forfatterkontakt til hvorvidt man skal give stjerner/hjerter osv. til sine anmeldelser eller ej. Efter debatten var det tid til den sidste bookiebag, inden vi skulle sige tak for idag.


Endnu engang forlod jeg lokalet med en masse lækre bøger, bookswag og følelsen af endnu et vellykket bogbloggertræf. Jeg er simpelthen så glad for alle mine søde og rare medbloggere. Der har været stor opbakning til arrangementet af forskellige forlag, forfattere osv. hvilket er virkelig flot af dem! Jeg havde en herlig dag, og det var så dejligt at gense folk fra sidste år, men også at møde nye mennesker. Tak for en god dag til alle der var med og tak til de søde arrangører Simone, Irene, og Michelle for at gøre denne dag mulig. Hvis man vil se flere billeder fra dagen, så kan man søge på hashtagget #bogbloggertræf16 på de sociale medier.


Derudover skal en stor tak også lyde til de flittige sponsorer, forfattere og forlag: 

32 kommentarer:

 1. Dejligt at høre du havde en god oplevelse med dagen i går, og så hyggeligt at se dig igen. :)

  SvarSlet
 2. Det er fedt, at der er interesse for sådan et arrangement i lille Danmark, og at der er nogen, der gider stable det på benene. Det ser altid så hyggeligt ud. Jeg er også lidt misundelig på din "De urolige" og "Karensminde" :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt! Det er så hyggeligt hver gang :)
   Haha, du er så sød - skal du med til Bogforum egentlig? :D

   Slet
  2. Det regner jeg da stærkt med! :D Programmet skal i hvert fald være virkelig dårligt, før jeg ikke tager afsted.

   Slet
  3. Uh, så håber jeg da at vi ses! (Jeg er der hele weekenden)
   Jeg har hørt en fugl synge om, at forfatteren til "De urolige" kommer :)

   Slet
  4. Ja, lige præcis. Jeg MÅ være der dén dag ;) Lad os lige ses i Bogforum-junglen en af dagene.

   Slet
  5. Det synes jeg helt sikkert, at vi skal! :)

   Slet
 3. Tak for en super skøn og dejlig dag i går! Så hyggeligt lige at snakke lidt med dig :) Har du læst "Odinsbarn" af Siri Petterson?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde! Det var virkelig godt at snakke med dig også :D
   Jeg er i gang med at læse den på norsk (det har jeg dog været i en del måneder nu - men indtil videre er den meget spændende!)

   Slet
 4. Hvor ser det ud til, at have været en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt! Ærgerligt at du ikke var med i år.. :(

   Slet
 5. åh, det ser så hyggeligt ud!!! og min instagram feed var fyldt med billeder af kagen :-D Men den er simpelthen også bare gennemført!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også!
   Haha ja - den er bare over det hele - men den var også SÅ smuk ;)

   Slet
 6. Det ser så herligt ud, søde Rikke! Og hvor har du taget mange gode og fine billeder <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Rikke - du manglede dog! Men jeg er jo så heldig at se dig igen snart <3

   Slet
 7. Det var så hyggeligt endelig at møde dig :D Og sikke fine billeder du fik taget! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Melani! Og mange tak. Jeg håber, at du havde en skøn dag :D

   Slet
 8. Orv, du har fået taget mange gode billeder! Tusind tak for en rigtig hyggelig dag, som altid! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Mia! Selv tak, det var rigtig hyggeligt :D

   Slet
 9. Ih, lyder bare som den perfekte dag for en bogblogger. Ville ønske, jeg kunne have været der.

  SvarSlet
 10. Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig i lørdags Rikke. Det var så sød en tanke af dig, at du ville hilse på os allesammen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Helle! Du var simpelthen så sød og rar :D

   Slet
 11. Hvor er det altså fint, du prøvede at nå at hilse på alle. Og hvor var jeg glad for at se dig igen. Det er jo altid en kæmpe fornøjelse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jaaa skal jo møde nye folk! :D
   I lige måde mus - derfor ses vi jo igen den 3. november, ikke? ;)

   Slet
  2. La, la, la.. Jeg kan slet ikke læse, hvad du skriver ;) Ej, forhåbentlig ser vi også hinanden før uanset hvad. Jeg krydser i hvert fald fingre for, vi kan nå at mødes, når jeg er på Fyn i efterårsferien :)

   Slet
  3. Haha jooo du kan så! :D

   Jaa, det håber jeg også <3

   Slet
 12. Synes virkelig det ser hyggeligt ud og synes det er fedt at i er så mange og hele måden det er arrangeret på..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også! Jeg nyder altid blogarrangementer! :D Kram <3

   Slet
 13. Nååå sendte de smukke billeder af Josefine og jeg alligevel ikke her ;) <3
  /Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jeg tænkte, at I selv måtte administrere dem ;) <3

   Slet