fredag den 2. september 2016

#11 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver anden måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver anden måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.
 
Du kan læse om august måneds udfordring her. Jeg fik endnu engang gennemført udfordringen, og fik læst "Dragerne" af Julie Kagawa. Der var desværre ikke så mange andre deltagere i sidste måned, så vi har besluttet os for at forlænge udfordringen til to måneder - og på den måde forhåbentlig give mere tid til, at folk kan deltage, hvis de har lyst. Så næste udfordring vil altså først blive trukket i november. Tusind tak til alle der deltog i august! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Bogfinken, Mitlivminblog, Gunnhildpersson, (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev skrevet et enkelt blogindlæg om det fra Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Simone havde fornøjelsen af at åbne den nye papirlap, som udgør udfordringen for september og oktober:

"Læs en bog med et flot cover"

Så skal alle de pæne bøger findes frem! Jeg er godt nok helt i vildrede over, hvilken bog jeg skal læse til denne udfordring. Der er så mange pæne bøger jo! Men forhåbentlig finder jeg ud af det, og så kan I følge med på Instagram, når det er. Jeg håber, at flere af jer har lyst til at deltage, nu hvor udfordringen strækker sig over lidt længere tid!
Vi ses hos #flyvehjoernet.

2 kommentarer: