torsdag den 22. september 2016

#10 Giveaway "Sandsnogens Bid" (2 stk.)

Sandsnogens Bid af Sidsel Sander Mittet
Sandsnogens Bid af Sidsel Sander Mittet
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Forlaget Facet.

Jeg har betalæst denne skønhed, og derefter har jeg læst det færdige resultat. Det er en fantastisk bog, og det har været en fornøjelse at deltage i dens rejse fra udkast til den endelige bog. Min anmeldelse af bogen kan læses her. I forbindelse med min betalæsning, så har jeg fået et par ekstra eksemplarer af bogen, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer! Jeg sætter derfor to eksemplarer på højkant, og der er derfor to heldige læsere, som kan vinde en god læseoplevelse. 

"Sekshundrede år før Eshri, Korau og deres venner atter forener Morikas to folkeslag, i den tid, hvor nationens historie bliver skabt, har hilaerne endnu magten. I den ene ende af landet kæmper den unge kriger Aaton for at finde sin plads i hilaernes hierarki. I den anden ende forsøger den sekstenårige morikaner Itua at komme overens med de forventninger, hendes familie stiller til hende. På trods af Aatons og Ituas forskellige kulturer, historie, liv og drømme, flettes deres skæbne sammen i dét, der både skal blive Morikas største myte og dybeste tragedie."

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette indlæg. Du kan blandt andet fortælle, hvorfor du er glad for fantasy? Derudover må du meget gerne følge bloggen på Bloglovin' og Facebook, men dette er ikke et krav. Sidst men ikke mindst skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder - og så skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til. 

Du kan også følge Forlaget Facet på Facebook, for at holde dig ajour med alle de nye udgivelser fra forlaget og andre bogrelevante ting - dette er dog ikke et krav for at være med i konkurrencen, bare et lille tip!

Konkurrencen kører til og med den 5. oktober, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.

Sandsnogens Bid af Sidsel Sander Mittet

7 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER fantasy fordi det er den genre som fik mig til at forelske mig i bøgernes forunderlige og magiske univers. Men derudover elsker jeg også fantasy-genren fordi det er en genre som kan så meget, der er ingen grænser for hvad man kan komme til at opleve når man åbner en fantasy bog: man kan f.eks. bekæmpe drager, drage til ukendte og ikke eksistere verdner, være forældre til en Gud/Gudinde, være tyv og blive gift med prinsessen/prinsen m.m.

  Fantasy-genren tryllebinder og fængsler sine læser til at tror at alt er muligt, og mens man læser denne genres fortryllende ord er alt muligt.

  Mail: ea@chamberlain.dk

  SvarSlet
 2. Den lyder så spændende, og jeg nød virkelig trilogien!
  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 3. Nøjs den lyder god! (Må da lige krydse fingre) Er så småt ved at løbe tør for gode serier. Elsker at læse (ikke bare fantasy) hvis historien er god så har man sin egen "film" i hovedet mens man læser og det er den bedste afslapning/afstressning man kan få

  Jennylilywhite@gmail.com

  SvarSlet
 4. Lige nu sidder jeg med små 40 i feber og fryser!! Når øjnene ikke løber og jeg kan holde mig vågen så læses der på fuldt drøn eller der hallucineres lidt,hahaha,det er jo næsten som fantasy i sig selv ;-) Har Morika trilogen så det kunne da være fantastisk at vinde Sndsnogens bid. Der var så mange skønne bøger til fantasy festival i Esbjerg,desværre var opsparingen bare ved at være tømt da bogen stod og råbte efter mig. Jeg krydser arme og ben (y)

  hilsen Susanne
  circe@os.dk

  SvarSlet
 5. Jeg elsker fantasi, fordi man ofte får lov at opleve universer, som er helt anderledes end vores egen verden :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg elsker Fantasy fordi fantasien netop får frit spil og man oplever en masse ting og forestillinger i sin helt egen verden. Krydser fingre :-)
  neskonk@gmail.com

  SvarSlet
 7. Fantasy er en helt igennem fantastisk (mangel på bedre ord) genre, som jeg altid har elsket. Den kan hive mig ud af hverdagens lidt kedelige tummerum og sende mig til verdener hvor drømme ikke en gang kan følge med. Den løfter humøret, sætter min egen fantasi i gang og giver mig muligheden for at se drager - what's not to like ;)

  SvarSlet