tirsdag den 30. august 2016

Tilfældig Tirsdag #1 - Signerede bogkøb


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne tirsdag - som også er tiltagets første tirsdag - vil jeg dele et lille tip med jer! Jeg er selv en stor fan af signerede bøger, og jeg plejer ofte at søge efter de engelske af disse på The Book Depository (ved at søge efter "Signed Edition"), men jeg har fundet endnu et sted at kigge efter dem, som jeg selvfølgelig vil dele med jer i dag.

Der er nemlig lidt flere signerede udgaver at finde på dette link hos Waterstones. Der er signerede bøger af forfattere som Neil Gaiman, James Dashner, Sally Green, Rick Riordan, Samantha Shannon, Patrick Ness, Sarah Crosson, Jennifer Niven og mange andre.

Jeg har lidt blandede erfaringer med Waterstones, så jeg var lidt skeptisk omkring, hvorvidt jeg skulle bestille derfra eller ej. Men det undrer vel ingen, at jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne, da jeg så at man kunne forudbestille en signeret udgave af Jennifer Nivens nye bog "Holding up the Universe" (som udkommer til oktober). Jeg knuselskede jo "Som stjerner på himlen" af samme forfatter, og selvom jeg nok også kommer til at læse den nye bog på dansk, så vil jeg bare så gerne have et signeret eksemplar af den.


Er der noget fra Waterstones, der kunne friste - eller kender I til andre sider, hvor man kan købe signerede udgaver?

9 kommentarer:

 1. Ih, der er SÅ mange signerede eksemplarer fra Waterstones, der kunne friste, især Neil Gaiman - heldigvis kommer jeg til at bo i gåafstand til en Waterstones i Irland (det er nok lidt farligt for min bankkonto, men penge sparet på fragt er vel penge tjent til flere bøger, ikke? ;) )
  Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om Jennifer Nivens nye bog :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Iøvrigt er jeg fan af dit 'Tilfældig tirsdag' koncept :D

   Slet
  2. ÅHH Karina! Det er jo nærmest snyd :O Du må endelig sige til, hvis du kan overtales til at sende til DK ;)

   Jeg er virkelig også SÅ spændt på den! Skal nok lige passe på med forventningerne d:

   Det er jeg virkelig glad for at høre! <3

   Slet
 2. Åh Waterstones har så mange vidunderlige bøger. Jeg har dog stadig "til gode" at bestille hos dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har de virkelig! Deres klassikere lavet specielt til Waterstones, er også to die for! :O

   Slet
  2. Ja det er de. Jeg har mine øjne på Jane Eyre, den er bare SÅ smuk! *suk*

   Slet
  3. Det er også dén, som jeg savler mest over!

   Slet
 3. Hvor er der mange flotte muligheder!

  SvarSlet