mandag den 1. august 2016

#10 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.
 
Du kan læse om juli måneds udfordring her. Så kunne jeg endelig være med igen! Jeg fik læst "Som sendt fra himlen" af Cora Carmack, som var den perfekte årstidsrelaterede bog, og jeg knuselskede den (anmeldelsen vil komme på bloggen en af dagene). Tusind tak til alle der deltog i juli! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Lykkes_boeger, Dittem87, Oydisjacobsen (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev skrevet et enkelt blogindlæg om det fra Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)

Jeg havde æren af at åbne den svedige papirlap, som udgør udfordringen for august:

"Læs en bog af en forfatter, du ikke har læst noget af før"

Uhh. Det er en interessant udfordring! Jeg springer lige ud i det, og har netop påbegyndt "Dragerne" af Julie Kagawa. Jeg ville have læst den til udfordringen i juni, men det blev desværre ikke til noget - så NU bliver den altså læst i denne forbindelse. Jeg har endnu ikke læst noget af Julie Kagawa, selvom jeg har Iron Fey-serien stående på min reol... Jeg håber, at I er friske på denne udfordring, og nyder den danske sommer!
Vi ses hos #flyvehjoernet.

12 kommentarer:

 1. Den udfordring er jeg med på - elsker at læse bøger af nye forfattere!

  SvarSlet
 2. DENNE gang kan jeg nå det. Det er jeg sikker på. :-)

  SvarSlet
 3. Håber at jeg kan være med i den her udfordring, har nemlig en del ulæste bøger af forfattere jeg aldrig har læst noget af før. Julie Kagawa er en god forfatter, jeg har læst hendes Iron Fey serie og har den engelsk udgave af Talon liggende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber sådan at du vil være med!
   Uhh det lyder godt :D Indtil videre er den også god.

   Slet
 4. Sikke en god udfordring :D Jeg har allerede nogle stykker i tankerne :)

  SvarSlet
 5. Som nævnt på Simones blog, så vil jeg altså virkelig prøve at deltage denne måned. Tænker det hver måned, men når ligesom aldrig til det, eller glemmer det igen. I denne måned, vil jeg lige prøve at gøre en lidt bedre indsats :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan også blive lidt 'flyvsk' indimellem, så forståeligt at man kan glemme det ;)
   Jeg håber sådan, at du formår at være med denne gang! :D

   Slet
 6. Læste den til juli udfordringen og den er bare også en dejæig sommerbog :D
  Du kan da sagtens læsen den og sige at den gælder til begge to!;D nu hvor den passer så godt til begge udfordringer ;D hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa det så jeg godt! Det var så fint :D

   Slet