onsdag den 6. juli 2016

Bogklub #4 - "Læseren i morgentoget" af Jean-Paul Didierlaurent

Læseren i morgentoget af Jean-Paul Didierlaurent

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bogbloggere. Vi mødtes hjemme ved Rikke fredag den 1. juli, hvor vi skulle diskutere månedens bog - "Læseren i morgentoget" af Jean-Paul Didierlaurent (læs min anmeldelse her) - Politikens Forlag havde tilfældigvis sendt mig et anmeldereksemplar af bogen.

Der var meget delte meninger om bogen, men vi kunne dog også finde nogle fælles standpunkter. Vi spiste snacks (for det er vi jo mestre i!), og drak te og lækker limonade, mens vi snakkede. Som sædvanlig fløj timerne afsted, og jeg hygger mig altid i deres fantastiske selskab.

Pga. sommerferieplaner og lignende, så har vi endnu ikke aftalt en bog til næste gang eller aftalt mødetid og sted, men det finder vi nok ud af på et tidspunkt. Jeg ser i hvert fald allerede frem til næste møde, uanset hvilken bog vi beslutter os for at læse.

2 kommentarer:

  1. Det var super hyggeligt som altid! Glæder mig allerede til næste møde <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig altid en fornøjelse! Jeg glæder mig også sådan <3

      Slet