lørdag den 2. juli 2016

#9 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om juni måneds udfordring her. Jeg var gået totalt i eksamenshi, så jeg fik desværre slet ikke læst noget, der passede med udfordringen i juni. Jeg havde dog planer om det, men med dødsfald, begravelse, eksamener og min egen fødselsdag, så har der simpelthen ikke været tid til det - men jeg regner med at komme stærkt igen i denne måned! Tusind tak til dig der deltog i juni! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugeren Lykkes_boeger (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev skrevet et enkelt blogindlæg om det fra Læsehest med fantasy. (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Simone havde æren af at åbne den krøllede papirlap, som udgør udfordringen for juli:

"Læs en årstidsrelateret bog"

Den passer jo PERFEKT! Det er sommer, det er sol (forhåbentlig) og jeg er personligt i humør til fluffy bøger og skøn contemporary eller new-adult! Så der er masser at vælge imellem for mit vedkommende - så mit endelige bud ender nok på Instagram, når det endelig er. Jeg håber, at flere af jer får tid og har lyst til at deltage i denne måned.
Vi ses hos #flyvehjoernet.

12 kommentarer:

 1. Jeg deltog også i juni måneds udfordring på Læsehest med Fantasy. Indlægget er her: http://laesehestmedfantasy.blogspot.dk/2016/06/de-utilpassede.html.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fint!
   Jeg havde ellers været inde og kigge, men har åbenbart været for blind så :)

   Slet
 2. Jeg føler mig fristet til at prøve at være med..... :-D Fedt koncept!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det lyder godt! Du skal endelig springe ud i det :D
   Mange tak.

   Slet
 3. Jeg ELSKER sommerbøger, så jeg vil super gerne deltage! <3 Er spændt på at se, hvilken bog du vælger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Det lyder rigtig godt søde Mai! <3

   Slet
 4. Ih, jeg vil se om jeg ikke kan nå at hoppe med her! :D

  SvarSlet
 5. Jeg er i fuld gang med en bog, jeg synes er rigtig fin og sommerlig :D Tak for jeres altid hyggelige udfordring <3

  SvarSlet
 6. Jeg vidste ikke om jeg ville nå at være med denne gang :D Men nåede det! :D
  Det er også noget af en dejlig udfordring denne gang :D Perfekt passet til sommerferien! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, at du ville være med! :D

   Slet