mandag den 6. juni 2016

"Forbandede Kærlighed" - Colleen Hoover

Forbandede Kærlighed af Colleen Hoover
Forbandede Kærlighed af Colleen Hoover
Forbandede Kærlighed af Colleen Hoover
Original titel: Ugly Love - Forfatter: Colleen Hoover - Forlag: Lovebooks - Sidetal: 371
Anmeldereksemplar fra Lovebooks.

"Da Tate møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en stærk gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold kun baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Forvent aldrig en fremtid. De tror, at de kan håndtere det, men de indser hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, og som tiden går, falder Tate for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere."

Colleen Hoover er blevet rost til højre og venstre, og jeg havde endnu ikke kastet mig ud i hendes forfatterskab før nu. Og. Hold. Nu. Fast. Jeg blev væltet bagover på den positive måde! Jeg elskede at læse om Tate og Miles, og hvad der måske i starten virkede til at være noget fjerlet romantik, endte med at blive en hjerteknusende og dybdegående bog. Selvfølgelig er der stadig mange romantiske elementer, da det er new-adult fiktion, men jeg havde heller ikke forventet andet end dét - og det fik jeg altså. Meget mere.

Hele fortællingen er skrevet så fængende, og man glider ret hurtigt ind i handlingen, og føler med alle karaktererne. Jeg var vild med Tates personlighed, og at hun (til tider) faktisk godt kunne sige fra. På mange punkter minder hun måske lidt om mig selv, så jeg kunne identificere mig ret godt med hendes tanker, selvom de ikke altid var lige sunde. Miles er den her standard 'mystiske' fyr, men han endte faktisk med at være meget mere end en stereotyp flad karakter, og jeg endte måske også med at falde lidt for ham...

""Kærlighed er ikke altid smuk, Tate. Nogle gange bruger man al sin tid på at håbe på, at det til sidst vil blive til noget andet. Noget bedre. Og så, før man ved af det, er man tilbage, hvor man startede, og man mistede sit hjerte et sted undervejs."" - citat side 193.

Jeg er så glad for endelig at have stiftet bekendtskab med Colleen Hoover, og jeg hungrer allerede efter mere! Jeg læser jo oftest mest young-adult bøger, men jeg må indrømme, at jeg får lidt blod på tanden efter new-adult, når de er skrevet på den her måde. Det tager elementer fra det ene, som jeg elsker, og forhøjer det med lidt 'voksendrys' i form af erotik og dybe følelser. En ting er sikkert - jeg må have mere!

2 kommentarer:

  1. Dejlig anmeldelse. Jeg vil så gerne læse noget af Colleen Hoover!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak søde! Det kan varmt anbefales i hvert fald :D

      Slet