onsdag den 1. juni 2016

#8 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om maj måneds udfordring her. Jeg fik læst den bog, som jeg udvalgte i starten af måneden - altså "Isdragen", og der kommer en anmeldelse af den på bloggen snarest. Tusind tak til alle jer der deltog i maj! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Gunnhildpersson, Michlauritsen, Karina_cj, Oydisjacobsen (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev også skrevet blogindlæg om det fra andre bloggere - her for Eibes Bogblog, her hos Læsehest med fantasy og her hos Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Jeg havde æren af at åbne den lille papirlap, som udgør udfordringen for juni:  

"Læs en bog der indeholder overnaturlige væsener"

Uhhhh! Den her har jeg glædet mig til, da jeg elsker overnaturlige væsener! Juni bliver dog ret presset for mig med hensyn til eksamener, min fødselsdag, familiekomsammen osv. men, hvis jeg når at deltage, så bliver det nok med "Dragerne" af Julie Kagawa - som sjovt nok indeholder drager, som det overnaturlige væsen.
Vi ses hos #flyvehjoernet.

2 kommentarer:

 1. Åh, 'Dragerne' er et virkelig godt bud! Og så hurtigt læst, så også perfekt på en travl måned! <3
  Jeg nåede desværre ikke at lege med i maj, men jeg håber på, at jeg får det gjort i juni!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg håber sådan, at jeg når at få den læst :D
   Det lyder godt - jeg ser frem til at se, hvad du vælger at læse <3

   Slet