tirsdag den 3. maj 2016

"Som stjernerne står" (Losing it #1) - Cora Carmack

Som stjernerne står af Cora Carmack
Som stjernerne står af Cora Carmack
Original titel: Losing it - Forfatter: Cora Carmack - Forlag: Lovebooks - Sidetal: 300
Anmeldereksemplar fra Lovebooks.

"Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr. En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden ..."

"Som stjernerne står" var så sød og fluffy, og næsten alt det, jeg havde håbet på. Historien er sød, quirky og romantisk, og det var lige den slags læsning, som jeg havde brug for. Jeg endte ikke med at knuselske den, men den frembragte smil, latter og en rullen med øjnene. En anelse mere dybde havde hjulpet på det, men på den anden side, så er bogen også bare fin og letlæselig, som den er.

Bliss er simpelthen så komisk og sød, og jeg kunne relatere meget til hende i forhold til at være en kontrolfreak på visse punkter. Som flere også har bemærket, så er der virkelig en lidt ung Bridget Jones over hende, hvilket giver et herligt pust til historien. Derudover er Garrick bare fantastisk, og virkelig en slags 'drømmefyr', som de fleste piger vil sukke højlydt over. Han er charmerende, betænksom og super romantisk - og jeg stiller mig gerne i kø til at få ham!

"Min mor havde engang fortalt mig, da jeg var lille, og et venskab faldt fra hinanden, at nogle relationer bare ender. Som stjerne brænder de lyse og strålende, og så går der ikke noget særligt galt, de ender bare. De brænder ud." - citat side 154.

Jeg kan varmt anbefale bogen, hvis man mangler lidt sød, sexet og romantisk læsning. Jeg tror derudover også, at bogen er perfekt at læse her til sommer, mens man ligger og nyder solen på stranden eller i haven. Den giver i hvert fald en varm fornemmelse indeni, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse videre i serien! Jeg er blevet helt betaget af karaktererne, og det bliver så spændende at se, hvad der sker for dem nu.

2 kommentarer: