torsdag den 12. maj 2016

Skal vi læse sammen i maj? #ForbandedeKærlighed

Forbandede Kærlighed af Colleen Hoover
Forbandede Kærlighed af Colleen Hoover

I maj afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Forbandede Kærlighed" af Colleen Hoover bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #ForbandedeKærlighed - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i denne read-along, og jeg håber også på, at nogle af jer kære læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget hjertevarmende ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke her.

Bogen udkom på dansk den 6. maj, og samme dag var også startskuddet for denne måneds read-along. Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse det første kapitel helt gratis lige her. Jeg ønsker jer en god læselyst, uanset om I deltager eller ej. Jeg har så store forventninger til denne bog, og jeg glæder mig virkelig til at læse og nyde den!

2 kommentarer: