søndag den 1. maj 2016

#7 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om april måneds udfordring her. Jeg har simpelthen haft så meget at se til i april, så jeg har faktisk kun fået lavet mundtlige anbefalinger - hvilket jo ikke rigtigt kan bruges i den her udfordring. Men! Folk har været gode til at deltage, og det er altid en fornøjelse at følge med i. Tusind tak til alle jer der deltog i april! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Malenehu, Lykkes_boeger, Asta_lemvigh, Nagerbak, Oydisjacobsen, Xeniasvensson (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev også skrevet blogindlæg om det fra andre bloggere - her hos Xenias bogblog, her hos Wondrous Bibliophile, her hos Læsehest med fantasy og her hos Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Simone havde æren af at åbne den forårsagtige papirlap, som udgør udfordringen for maj: 

"Læs en børnebog"

Sikke en sød udfordring! Det bliver så hyggeligt. Jeg planlægger lidt at læse "Isdragen" af George R. R. Martin, som jeg længe har glædet mig til at læse - og nu er det vel en oplagt mulighed? Eller har I andre forslag til en børnebog, som jeg bare MÅ læse?
Vi ses hos #flyvehjoernet.

16 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker Isdragen! Den er simpelthen så fin og magisk (men dog ikke super børnevenlig?), så den får en kæmpe anbefaling herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh det lyder godt! Jeg glæder mig til at læse den :D

   Slet
 2. Du har glemt mig - Læsehest med Fantasy.
  Har ikke helt fundet ud af hvilken bog jeg skal læse til denne måneds udfordring, men mon ikke det kommer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh ja, det beklager jeg. Kunne simpelthen ikke se det nogen steder :D
   Du er kommet på nu.

   Slet
 3. Jeg var også lige ved at glemme at skrive et par anbefalinger, men jeg nåede det lige for et par dage siden :D
  Hyggelig udfordring denne måned, må se hvad jeg kan finde frem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, tiden er simpelthen bare fløjet afsted, synes jeg :D

   Slet
 4. Uha :D
  Den var sværer. Den skal der lige tænkes lidt over :D
  Men lyder som noget af en hyggelig udfordring. ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at det bliver rigtig hyggeligt! ;D

   Slet
 5. Jeg har aldrig hørt om Isdragen før, den glæder jeg mig til at læse anmeldelse af :D
  Jeg håber sådanne, jeg kan finde tiden og bogen til at deltage.
  Jeg elsker jeres små udfordringer. Det er en super ide, og en rigtig god måde at udfordre ens læse vaner på. Jeg er så fastgroet i mine!
  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for, at du synes om dem! Jeg håber du kan deltage :D <3

   Slet
 6. Åh, det kunne være en fin udfordring at være med i - tror en børnebog lige kunne være sagen midt i eksamenslæsningen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg tænker også, at det kunne være et godt pust imellem al den anden læsning :D

   Slet
 7. Jeg synes du skal give dig i kast med bogen Tavs af Camilla Hübbe - Den fåes både som hardback, men også som ibog - Personligt synes jeg du skulle prøve ibogen. Den kan dog kun fåes til ipad, men du kan tilgengæld læse den helt gratis med unilogin. (Hentes via App Store)
  Jeg var personligt helt grebet af historien!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh, den har jeg ikke hørt om? Det må jeg se nærmere på :D

   Slet
 8. Åh, der er jo bare så mange!! Overvejer lidt om 'Through the looking-glass' skal genlæses inden filmen udkommer.. Eller måske skulle jeg forsøge mig med 'Junglebogen'? Eller bøgerne om 'Narnia' - selvom den måske var bedre i de kolde måneder... Jeg ved det simpelthen ikke! Hovedet må ligges i blød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh ja - filmen kommer jo lige om snart! :D
   SÅ mange muligheder <3

   Slet