fredag den 15. april 2016

Bogklub #2 - "A Single Man" af Christopher Isherwood

A Single Man af Christopher Isherwood

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bogbloggere. Denne gang skulle vi mødes hjemme ved mig mandag den 28. marts, hvor vi skulle diskutere månedens bog - "A Single Man" af Christopher Isherwood (læs min anmeldelse her).

Pigerne kom hen på eftermiddagen, hvor jeg havde gjort klar med grøntsagsstave, dip og guacamole, samt et par nybagte pølsebrød. Vi snakkede om bogen, der var noget anderledes end vi lige havde regnet med, og bogsnakken fortsatte indtil vi bestilte pizza, og satte filmatiseringen på tv'et. Vi spiste og drak sodavand, mens filmen kørte, og derefter sammenlignede vi filmen og bogen - det skal man jo næsten. Igen fløj tiden, mens vi hyggede os og vi snakkede igen til sent ud på aftenen.

Vi blev enige om at læse "A Robot in the Garden" af Deborah Install til næste gang vi ses. Det er en bog, som jeg ikke har hørt om før overhovedet, men som lyder enormt hyggelig og interessant!

4 kommentarer:

 1. Det var så hyggeligt, Rikke <3 Meget mere af det!

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det hyggeligt! Og god idé med også at se filmen sammen. Elsker i øvrigt både bogen og filmen - Colin Firth er fabelagtig, og den er så smukt filmet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkelig lagt vægt på det visuelle i den film ja! Så fint :D

   Slet