torsdag den 21. april 2016

Forfatterarrangement med Carol Rifka Brunt


Tirsdag den 19. marts begav jeg mig endnu en gang til København. Denne gang var jeg blevet inviteret af Lindhardt&Ringhof til et hyggeligt arrangement om eftermiddagen, hvor jeg kunne møde forfatteren Carol Rifka Brunt, der har skrevet "Lad ulvene komme" (Tell the Wolves I'm Home). Jeg læste hendes bog i efteråret, og anmeldelsen kan læses lige her. Arrangementet var sammen med andre bloggere, og vi blev mødt med smil, lækker vin, vand og sodavand samt en masse lækre snacks.

Det var sådan en herlig eftermiddag, og det var en kæmpe fornøjelse at møde Carol - hun er simpelthen det rareste menneske, og hun havde så mange spændende ting at fortælle. Vi fik også lov til at stille en masse spørgsmål, og få svar på de ting, som vi havde undret os lidt over under læsningen af hendes bog. Jeg håber sådan, at hun snart får skrevet en ny roman, og jeg vil glæde mig til at læse den! Til sidst fik vi selvfølgelig lov til at få signeret vores bøger, og det er så hjertevarmende at have en personlig hilsen fra forfatteren i sit eksemplar. Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov til at deltage i det skønne arrangement.

4 kommentarer:

 1. Jeg er stadig smæk misundelig!
  -Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en skøn oplevelse!

   Slet
 2. Fantastiske billeder fra en skøn dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Den var virkelig herlig ja <3

   Slet