fredag den 29. april 2016

#9 Giveaway "Kærlighedspakke" - Bloggens fødselsdag


I anledning af at min blog fylder 2 år (selvom den er 3 år gammel*), så har jeg lavet en rigtig "kærlighedspakke", som en af mine heldige læsere kan vinde! Pakken er en god blanding af forskellige ting. 
- Først og fremmest en pouch med teksten "Non-fictional feelings for very fictional characters", som jeg tror, at mange af jer sagtens kan relatere til! 
- Derudover er der bogen "The Lover's Dictionary" af David Levithan, som er en af mine absolut mest elskede(!!!) yndlingsbøger. Jeg håber sådan, at den kan bringe kærligheden videre til en anden læser. Bemærk at bogen er på engelsk.
- Så har jeg også valgt "Love & Misadventure" af Lang Leav, som er en digtsamling, der har stået på min to-be-read liste forevigt... Så en af jer får faktisk muligheden for at læse den, før jeg endnu har gjort det. Bemærk at bogen er på engelsk.
- Til sidst er der et "All you read is love"-postkort samt en pose chokolade til at nyde sammen med læsningen.

*Bloggen har eksisteret i 3 år, men dens nuværende indhold dateres tilbage til den 29. april 2014, og jeg har derfor valgt at denne dag skal fejres som den officielle 'fødselsdag'.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar, hvor du fortæller om en bog, som du knuselsker. Derudover må du meget gerne følge bloggen på Facebook, samt min Bookstagram (min ene bruger på Instagram, der kun poster billeder af bøger). Dette er dog ikke et krav, men så er du sikker på ikke at gå glip af noget fra min side i fremtiden.

I kommentaren skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som pakken kan sendes til.

Konkurrencen kører til og med den 15 maj, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.


50 kommentarer:

 1. Først og fremmest stort tillykke med bloggens fødselsdag! :D Og hvor er det virkelig en fin præmie, du har sat sammen <3

  Jeg har flere bøger, som jeg virkelig knuselsker, så det er lidt svært at fortælle om bare én af dem. Men hvis jeg skal vælge, så vil jeg fortælle lidt om "Maybe Someday" af Colleen Hoover. Det var en af de bøger, som jeg på forhånd ikke helt vidste, hvad jeg ville komme til at synes om, men som jeg endte med at komme til at holde uendeligt meget af. Bogens historie er både virkelig sød, sjov og meget ægte. Og det elsker jeg den for. Desuden indeholder den nogle helt fantastiske personligheder, som man på ingen måde kan lade være med at holde af. Det er på alle måder en virkelig anbefalelsesværdig på :D

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg elsker, elsker, elsker Farven lilla, som jeg læste for et par år siden. Den er simpelthen så god, og jeg er vild med den specielle skrivestil den har. Jeg synes den har så meget fint at sige om livet.

  Tillykke med bloggen :)

  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hej!
  Tusinde gange tillykke med bloggens fødselsdag, hip hip hurra!
  Én af mine absolut yndlingsbøger er Proforma af Sanne Sørensen, som rigtigt fint beretter om det at navigere rundt i det danske samfund værende homoseksuel og med et par følelser i klemme hist og her. Bogen er et enormt velskrevent og særdeles underholdende firkantsdrama.
  Kram Therese
  E-mail: Theresebruhnudby@live.dk

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med bloggen søde Rikke :D
  Hmm, hvis jeg skal vælge en anden end jeg plejer, må det være Firelight af Sophie Jordan. Jeg læste den her under readathon'et og den var simpelthen bare så god og sød og spændende!

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 5. Kære søde Rikke
  Stort tillykke med de to blog år :D Håber der kommer mange flere år endnu at fejre :)
  Jeg har som mange andre flere bøger man bare holder rigtig meget af, så jeg vælger den jeg holder mest af, som jeg var læst som den seneste. Bogen er "Som stjerner på himlen", som du bl.a. anbefalet utrolig meget. Jeg har haft den i tankerne hver dag siden jeg læste den færdig. Den er fantastisk!!!

  Store fødselsdag knus
  Louise
  lbachj@msn.com

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med blog-fødselsdagen! Jeg har ikke fulgt med så længe, men er glad for jeg har fundet din blog :-)

  Jeg elsker Stolthed og Fordom overalt på jorden. Jeg har mange ynglingsbøger, men det er min første ynglingsbog, så den vil altid have en speciel plads i mit hjerte!

  Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder, for det er en virkelig lækker præmie! :-)

  -Katja
  Katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Tillykke med blog-fødselsdagen :)
  Hm der er efterhånden en del, tror jeg vælger "Shadowmagic" af John Lenahan denne gang. Det er en super god bog med masser af humor, som bare gør mig glad hver gang jeg læser den.

  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Sikke en SKØN pakke, du har sat sammen <3 <3 <3.
  En bog, som jeg knuselsker er "The Incident of the Dog in the Nighttime" af Mark Haddon. Fortælleren er drengen Christopher, som har Aspergers Syndrom, og ham kan man bare ikke lade være med at elske, for han er en fantastisk dreng og en virkelig sjov fortæller.
  Ih, hvor jeg håber, jeg vinder <3
  Kh Lea (bogligeoplevelser@gmail.com)

  SvarSlet
 9. Tillykke med bloggens fødselsdag!!
  En bog som jeg nævner igen og igen, som værende en af mine yndlingsbøger, er Chbosky's Fordelene ved at være en bænkevarmer. Den er simpelthen så rørende <3
  Louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 10. Et stort TILLYKKE med bloggen fødselsdag, en bog som jeg virkeligt elsker at læse er Orkideens hemmelighed af Lucinda Riley, der omhandler kærlighed,dramatik, en meget rørende og spændende bog. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Tillykke med bloggen :)

  Åh, der er mange bøger, men jeg er særlig glad for Guernseys litterære kartoffeltærteklub :)

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg er en forholdsvis ny læser, og er rigtig glad for at have fundet din blog, den er så fin.
  Erkender at det er en smuuuule kliché men en bog/bøger som jeg knuselsker er Harry Potter-serien, da det var de første bøger jeg vitterligt ikke kunne slippe.

  dilan-1809@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg elsker simpelthen Daughter of Smoke & Bone af Laini Taylor. Den tog simpelthen mit hjerte med storm. Battlemage af Stephen Aryan er også fantastisk! Tredje og sidste anbefaling må være Illuminae af Amie Kaufman og Jay Kristoff.

  neonkatieneon(a)gmail.com

  SvarSlet
 14. Tillykke, søde Rikke! Du har sådan en fin blog, og nogle virkelig gode, velskrevede anmeldelser!

  Jeg knuselsker mange bøger. Det er svært at vælge. Den første bog jeg virkelig var vild med, og som jeg har læst mange gange, er Louise Trilogien af Hanne Vibeke Holst. Ungdom, kærlighed, tylskørter, uvenskaber og det, at blive voksen. Det var præcis, hvad jeg hungrede efter som teenager. Har genlæst den som ældre - og elsker den sgu endnu!

  Jeg håber, du bliver ved med at anmelde og skrive og lukke os ind i din (bog)verden!

  Mange knus
  Julie - Julie.morup@gmail.com

  SvarSlet
 15. Tillykke med bloggen :-)
  Jeg synes det er svært at vælge bare en bog, jeg holder af, så jeg vil sige Harry Potter. Det er en serie, man altid kan vende tilbage til, og hver gang jeg læser den opdager jeg noget nyt.
  Amalie - amalie.bagge@gmail.com

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med bloggens fødselsdag <3 og sikke en fantastisk kærlighedspakke du har fået sammensat :)

  Jeg elsker virkelig 'The Perks of Being a Wallflower' og anbefaler den nok lidt for ofte - men det fortjener den virkelig også, for det er en helt fantastisk bog :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med bloggens 2 år:) Super lækker fødselsdagspakke du har stykket sammen.

  Jeg elsker elsker elsker Conn Igguldens historiske roman serie om Cæsar.. den kan give mig et sus i maven hver gang jeg holder en af bøgerne...

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 18. Tillykke søde Rikke, du er simpelthen så hyggelig og dejlig at følge, og jeg nyder dine indlæg meget!

  Jeg knuselsker Harry Potter. Jeg ved, at det måske er plat, men det er bare en serie der har betydet så meget for mit liv, at hvordan kan jeg andet. Den kan man genlæse igen og igen (og igen og igen) og elske dem lige meget hver gang. Og føle alle følelserne om og om igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, og min mail er Laura.kf@live.dk

   Slet
 19. Stort tillykke med blogfødselsdagen :D HURRA :D

  Jeg har mange bøger, jeg virkelig knuselsker! Men hvis jeg skal nævne nogle, jeg har læst for nyligt, er det Vicious af V.E. Schwab og Captive Prince af C.S. Pacat - meget forskellige, men fantastiske på hver deres måde <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg fik trykket for hurtigt :/ Min mail er SaHyms@gmail.com

   Slet
 20. Jeg er helt pjattet med "En mand der hedder Ove" af Fredrik Backman - historien rørte mig utroligt meget samtidigt med, at den var hylende morsom. Jeg har slet ikke lyst til at se den, når den kommer i biografen, da jeg er bange for at få spoleret min læseoplevelse!

  Tillykke med fødselsdagen!
  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 21. Tillykke med bloggens fødselsdag, søde!

  Jeg har altid svært ved at begrænse mig, så jeg skriver altså lige et par stykker: Meggie Royers "Survival Songs" betyder SÅ meget for mig. Det var bare de helt rigtige digte at læse på det helt rigtige tidspunkt. Desuden betyder "Mrs. Dalloway" af Virginia Woolf rigtigt meget for mig, fordi det var der, i en kombination og undervisning og læsning, det gik op for mig, at jeg virkelig ville mit studie - og det startede en temmelig stor kærlighed til Woolf generelt.

  Min mail er: millah@live.dk

  SvarSlet
 22. Tillykke med den fine blog :)

  Jeg knuselsker The Princess Bride! En roman som i min optik har det hele: eventyr, sværd dueller, en kæmpe, en mand med seks fingre, gys, hygge, humor og selvfølgelig kærlighed <3 Virkelig et must! Derudover er filmen mindst lige så god som bogen ;)

  Mail: Indiajohanne@gmail.com

  SvarSlet
 23. Tillykke med bloggen! Selvom der er mange at vælge imellem, må det blive Tigerhaven af Joyce Sweeney. Jeg kunne have sagt Harry Potter da det var bøgerne der fik mig til at læse, men Tigerhaven er en bog jeg har læst mange gange og den repræsentere en del af min ungdom. Derfor bliver det den.

  Mail: line_dalbro_schaumann@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Sikke en fin præmie! Jeg prøver lykken og deltager.
  Ved siden af studiet læser jeg ikke så meget mere, den sidste bog jeg læste igennem hed Karma. Den var faktisk super sjov og sød så den kunne godt ligge højt på listen i hvert fald, men min Barnes and Nobles leatherbound Alice i eventyrland er nu også helt fantastisk og vækker gode minder!

  // majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 25. Stort tillykke med bloggen !!! :-)

  Sikke en lækker præmie med bøger, som jeg (desværre) ikke ejer en enkelt af i forvejen.
  Jeg nære simpelthen så mange følelser for mange bøger, så det er svært at skulle vælge en enkelt ud blandt dem. Men når det kommer til kærlighedsbøger må Eleanor and Park helt sikkert ligge højt på den liste! Det er en meget tankevækkende beretning om ung kærlighed, og de finurlige karakterers skæbner og historier sidder stadig i mig. Den er helt sikkert en anbefaling værd! ;-)

  SvarSlet
 26. Stort tillykke med bloggens fødselsdag - jeg håber, du fortsætter mange år endnu. :-)
  Jeg knuselsker bogen "Niceville". Det er simpelthen sådan en gribende og rørende fortælling.

  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Stort tillykke med bloggen :)
  Jeg er vild med alle bøger af Dan Brown som er en af mine yndlingsforfattere.
  Heldoglykke@outlook.com
  FO

  SvarSlet
 28. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Og sikke en lækker måde at fejre det på!

  En af de bøger jeg knuselsker er 'Me Before You.' Den er simpelthen så sød og rørende, og kan mærke, at det vist også er ved at være på tide med en genlæsning (:

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Tillykke med bloggens fødselsdag! Det er en skøn blog du har som jeg for nylig opdaget. Min favorit bog er en serie, alle bøgerne om Mumi troldene. Især kometen kommer men de er bare fantastiske for alle aldre, og helt i stil med Harry Potter eller Lord of de rings, så er der vilde og lærerige karetærer og temaer som man kan føre over på sit eget liv!
  y.grupps@gmail.com

  SvarSlet
 30. Kæmpe kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag, søde Rikke ❤
  Det er en lækker konkurrence!
  En af mine yndlings bøg er "Det sorteste hjerte" af Ulrik Langen, men jeg knuselsker også "The Coler Purple". Ønsker dig den dejligste søndag :-) ❤
  Min mail: crossingjourneys@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Tillykke med blogfødselsdagen! :) Af yndlingsbøger har jeg mange, men højt på listen ligger DragonLance serien, der for evigt vil have et helt særligt sted i mit hjerte <3

  SvarSlet
  Svar
  1. hov, og mailen er boroughofbooks@gmail.com ^^

   Slet
 32. Stort tillykke med bloggens fødselsdag!! :D Så fedt at du har haft den i så lang tid! Og fedt med kærlighedsbøgerne for hvem elsker ikke sin egen lille kreation ;D hehe.

  Jeg elsker virkelig bogen "vandrende sjæle" (The Host = engelsk title), det er nok den eneste bog jeg har genlæst mere end en gang! Samt holder jeg også meget af bogen "A court of thorns and roses" som bare var fantastisk. :D
  mitlivminblogbloggen@gmail.com

  SvarSlet
 33. tillykke :) jeg er sindsyg glad for bogen: "de måske egnede" af Peter Høeg

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag!! <3 Elsker at følge med :-)
  En bog jeg elsker er Harry Potter. Det er bare min all time favourite <3
  Igen STORT tillykke <3

  Kærlig Hilsen Sophia
  sophia@hyldtoft.com

  SvarSlet
 35. Kæmpe stort tillykke. Jeg knus-elsker Vores Ø. Jeg synes den siger så meget fint om livet. Mvh eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 36. TILLYKKE!!! Jeg er vild med èn plus èn af Jojo Moyet
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 37. Stort tillykke! Jeg var helt vild med Januar udgaven af Calendar girl. De andre har desværre skuffet lidt, men håber de bliver bedre! :)
  tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 38. Hej :) tillykke med din blog fødselsdag :)

  Jeg er nok lidt gammeldags, men jeg kan stadig knuselske Harry Potter bøgerne :)

  SvarSlet
 39. Yay for endnu en fødselsdag på bloggen :D

  En bog jeg knuselsker.. I got plenty of lovers!
  Men en bog jeg tager frem igen og igen er Kaninbjerget af Richard Adams.
  Ikke nok med jeg har set et utal af gengivelser på tegnefilm af netop denne bog, men det er også en bog jeg læser når jeg pga. min sygdom er fanget på badeværelset. Så sidder jeg med min kat og min kanin og læser højt.
  Jeg elsker den historie af hele mit hjerte :D

  gabriellasaaby@live.dk

  SvarSlet
 40. Den bog jeg knus-elsker er Nynnes dagbog.. har læst den mange gange og den får mig til at grine og græde hver gang!
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 41. STORT tillykke med bloggen søde mus! Tiden går virkelig stærkt - det er slet ikke til at følge med længere. <3
  Og sikke en lækker pakke du fik stykket sammen - I need it in my life! *indsæt stor fed hjerteøjnesmiley her*

  Du er nok efterhånden hammer træt af, at høre hvor meget jeg elsker 'The Truth About Forever', så nu prøver vi med en anden: 'The First Last Kiss' er en af de mest fantastiske, hjerteskærende og smukke kærlighedsbøger jeg nogensinde har læst - en bog jeg også er hundrede procent sikker på, at du også ville elske! Og hvis ikke, så bliver jeg nødt til at afmelde vores venskab - så tyg lidt på den. ;-)

  Min mail er hulgaard92@hotmail.com og nu vil jeg så selvfølgelig ud og krydse fingre for, at jeg bliver den heldige! <3

  SvarSlet
 42. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, søde Rikke. Er det ikke helt underligt at tænke tilbage på de første indlæg og så i forhold til nu? :)

  En af de bøger, som jeg elsker rigtig højt, er "The Notebook" af Nicholas Sparks. Jeg husker endnu det træ ude foran mit vindue på efterskolen, hvor jeg fældede utallige tårer, da jeg nåede bogens slutning. Det glemmer jeg nok aldrig. :)

  Min mail er: annkristinehald@gmail.com og jeg vil se frem til mange flere år med indlæg herinde :)

  SvarSlet
 43. Den seneste virkelig kunsknuselskelige bog jeg læst det seneste år, er faktisk tre bøger, 1Q84 af Haruki Murakami..
  We were liars husker jeg også fra det seneste år, fordi det er den eneste bog der har fået mig at græde, ever!

  Landstroem@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Hvis jeg skal vælge en enkelt bog lige for tiden, som jeg er ret så vild med så må det være "Drengen der voksede op blandt hunde". Det er halvt faglitteratur og den er fantastisk! Jeg er måske også lidt af en fag-nørd.. Men læs den!

  SvarSlet
 45. Jeg knuselsker bogen Bad Romeo, og har "non- fictional feelings for a very fictional character" der i - den kan varmt anbefales(;
  Min mail er: lotte_hogh@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Tillykke <3
  Jeg er vild med en bog jeg købte engang der hedder "Kald mig Elisabeth" om en kvinde der af uheldige omstændigher bliver tvunget ud i prostitution, men gør det for familiens skyld og ender historien ender heldigvis lykkeligt <3
  Min mail er: stinedahl91@gmail.com og kig gerne forbi min blog www.agilitypote.dk

  SvarSlet