mandag den 25. april 2016

#8 Giveaway "Rød Dronning"

Rød dronning af Victoria Aveyard
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Gyldendal Ung.

"Red Queen" af Victoria Aveyard er næsten lige blevet udgivet på dansk med titlen "Rød Dronning", og den har været længe ventet blandt mange danske læsere. Jeg har personligt glædet mig utroligt meget til, at den blev udgivet, og det kribler sådan i mine fingre efter at få den læst. Gyldendal har været så venlige at sponsorere en udgave af bogen til en af jer heldige læsere!

Konkurrencen foregår på min Bookstagram (min boglige Instagram), hvor reglerne er meget simple.
- Du skal bo i Danmark, og have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.
- Du skal følge min boglige Instagramprofil.
- Derudover skal du efterlade en kommentar til konkurrencebilledet på Instagram, hvor du kan tagge op til tre af dine danske bogelskende venner.

Konkurrencen kører til den 29. april klokken 12, hvor jeg så kontakter den heldige vinder på Instagram.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar