mandag den 4. april 2016

#6 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om marts måneds udfordring her. Jeg fik endnu engang gennemført udfordringen! Jeg startede måneden med at læse "21 måder at dø" af Sarah Engell, som var en fantastisk bog. Tusind tak til alle jer der deltog i marts! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Malenehu, Chriistinna, Charlotterxb, Lunaskaffekrog, Mabrsa, Lykkes_boeger, Pipalukbooks, Xeniasvensson (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev også skrevet blogindlæg om det fra andre bloggere - her for Eibes Bogblog, her hos Xenias bogblog, her hos Læsehest med fantasy, her hos Wondrous Bibliophile og her hos Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Jeg havde æren af at åbne den foldede papirlap, som udgør udfordringen for april:
 
"Anbefal en bog"

Det er da en udfordring, som ALLE kan være med til! At anbefale en bog - hvad end det er en sjov, god, hyggelig, uhyggelig, spændende, interessant, lærerig eller hjerteknusende bog - så skal der i hvert fald anbefales! I er meget velkommen til at anbefale en bog i kommentarfeltet, men selvfølgelig også at skrive et indlæg om det eller lægge billeder på Instagram. Jeg glæder mig til at anbefale bøger til jer - hvilke af mine yndlings skal jeg dog vælge?
Vi ses hos #flyvehjoernet.

4 kommentarer:

 1. Jeg anbefaler 'A Little Life' som jeg netop er blevet færdig med. En tragisk og hjerteskærende roman som jeg sent vil glemme ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg ikke hørt om før! Mange tak :)

   Slet
 2. Så hyggeligt med boganbefalinger! Jeg må lige gå i tænkeboks ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Glæder mig til at se, hvad du anbefaler :D

   Slet