mandag den 7. marts 2016

Den rejsende bog - Alkymisten


Jeg har haft besøg af "Den rejsende bog", som er en bog, der er blevet sendt af sted på eventyr af Simone fra Boghjørnet. Før den rejsende bog nåede til min destination her i Odense, så havde den været forbi 4-5 andre piger før mig, som hver især har sat sit personlige præg på bogen. Den indeholder understregede citater, små tegninger, klistermærker, flere forskellige bogmærker og meget meget mere. Jeg har selv sat et par streger hist og her med min forfærdeligt grimme håndskrift, samt et par enkelte stjerner, hjerte og nogle tegninger. 

Den bog, som Simone valgte skulle rejse Danmark rundt, er "Alkymisten" af Paulo Coelho. Jeg havde ikke selv læst bogen før den ankom til mig, men jeg blev positivt overrasket. Den er derudover perfekt til at rejse rundt, da den selv beskriver forskellige former for rejser - både fysiske, men også psykiske. Den besøgte mig i januar i en 3 ugers tid, før den blev sendt af sted til dens nye destination på Sjælland. Det var en fornøjelse at have så fint besøg, og jeg kunne godt selv overveje at lave et lignende projekt.

Hvis I har lyst til at se, hvor bogen ellers har rejst hen, så kan I se mere på hashtagget #AlkymistenRejser på de sociale medier.

12 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt at du fik et besøg af den rejsende bog:-) Jeg glæder mig til at læse "Alkymisten". Har hørt så meget godt om bogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig hyggeligt ja!
   Og bogen er så god - der kommer snart en anmeldelse på bloggen forhåbentlig ;)

   Slet
 2. Det er simpelthen den fineste idé! :D

  SvarSlet
 3. Hvor fint at 'Alkymisten' også kom forbi dig. <3
  Sådan en rejsende bog er simpelthen bare sådan en god idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt! Den var så god <3
   Jeg er helt enig :D

   Slet
 4. Ej hvor er det fint tænkt! Det burde vi alle gøre - tænk at få sådan en fin bog tilbage ned andres tanker, ideer og følelser!

  Og ja, det er sådan en dejlig fortælling også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vi virkelig fint tænkt! Jeg overvejer det virkelig også selv :)

   Helt enig!

   Slet
 5. Det her er sådan et hyggeligt koncept!

  - Louise

  SvarSlet
 6. Ej hvor fint! Hvor er jeg bare misundelig :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet