søndag den 13. marts 2016

Bogklub #1 - "Planen" af Morten Pape

Planen af Morten Pape

Jeg er blevet medlem af en bogklub! Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bogbloggere. Vi skulle mødes fredag den 26. februar hjemme hos Mai, hvor vi skulle diskutere månedens bog - "Planen" af Morten Pape (læs min anmeldelse her) - som Politikens Forlag var så søde at sende til os.

Dagen bestod af en masse bogsnakkeri, tedrikker og en masse lokkende lækkerier, som kære Mai havde lavet til os. Timerne fløj væk, og pludselig blev eftermiddag til sen aften, før vi begav os hvert til sit.

Vi blev enige om at læse "A Single Man" af Christoper Isherwood til næste gang vi ses - en bog, som jeg også har fået anbefalet af en bekendt fra Kina. Så jeg er rigtigt spændt! Vi vælger så også at se filmatiseringen bagefter vores bogsnak, så det skal nok blive rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig sådan til at gense de skønne piger.

2 kommentarer:

  1. Jeres bogklub lyder simpelthen som noget af det mest hyggelige i verden! :D

    SvarSlet