fredag den 11. marts 2016

Forfatterarrangement med Sarah Engell


I anledning af Sarah Engells nye ungdomsbog "Hjertet er 1 organ", som udkommer den 23. marts, så havde Forlaget Carlsen / Lindhardt&Ringhof arrangeret et skønt arrangement for et par bloggere og bookstagrammere, der indebar en lækker brunch sammen med forfatteren. Så lørdag den 5. marts tog jeg til København med forventningsglæde i kroppen. Jeg havde netop færdiglæst "21 måder at dø", og var ret spændt på at høre om Sarah Engells nye bog, og snakke med de andre bogelskere.

Det var et herligt arrangement, og vi fik både snakket om hendes forfatterskab generelt, skriveprocesser, fremgangsmåde for udgivelse, bogcovers og andre bogrelaterede ting. Det var virkelig interessant at få et indblik bag forfatterens bog, samt hvilke tanker og ting, der har præget den i sidste ende. En af de ting, som jeg fandt enormt fascinerende var, at to af karaktererne i den nye bog hver især skal repræsentere en bestemt tidsperiode. Det er nørdet på sådan en fed måde, og derudover er det lækkert med sådan noget bonusinfo!

Udover en skøn formiddag i bøgernes tegn, lækker brunch og hyggeligt selskab - så fik vi også lidt boglige gaver med hjem og en goodiebag fra L'Oreal Paris. Jeg var så heldig at få to af Sarah Engells bøger - den nye "Hjertet er 1 organ" og hendes voksenroman "Du og jeg for evigt" - og jeg fik selvfølgelig signeret begge bøger. Derudover fik jeg "Bolsjoj" af Johanne Algren og Merlin P. Mann, samt "Kærlighed for fanden!" af Katie Cotugno. I den skønne goodiebag fik jeg en hårlak, en øjenskygge palette, en neglelak, en mascara, en flydende eyeliner og en lipgloss.

6 kommentarer:

 1. Sikke et fint arrangement! Det er altid spændende at komme ind i forfatterens hoved på den måde. <3
  Dejligt at I havde sådan en god dag og btw, den mascara dér, har jeg været ret glad for! :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig fint ja! Præcis <3
   Uhhh det lyder godt ;) det er vist også på tide, at jeg skifter min nuværende ud igen...

   Slet
 2. Så misundelig!! Der lyder så fedt!

  SvarSlet
 3. Wow, det lyder som den perfekte dag for en bogblogger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt - det var så skønt, og jeg nyder at få lov til at deltage i sådanne arrangementer!

   Slet