onsdag den 2. marts 2016

#5 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om februar måneds udfordring her. Jeg fik gennemført udfordringen! Dog ikke med den bog, som jeg havde udvalgt. Jeg læste 'Morpho Eugenia' af A. S. Byatt, og har faktisk ikke set filmatiseringen, så den har jeg til gode. Tusind tak til alle jer der deltog i februar! Der var aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Michlauritsen, Malenehu, Krammerjunk, Asta_Lemvigh, Bjorkegholm, Xclaus1990 (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev også skrevet blogindlæg om det fra andre bloggere - her hos Bachs Bøger, her for Eibes Bogblog, her hos Lykkes Bøger, her hos Wondrous Bibliophile og her hos Mit liv, min blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Simone havde æren af at åbne den forårsagtige papirlap, som udgør udfordringen for marts: 

"Læs en bog af en dansk forfatter"

Denne her har jeg glædet mig til! Selvom jeg faktisk lige har læst en bog af en dansk forfatter, så er det en fornøjelse at læse endnu en. Jeg har tænkt mig at læse "21 måder at dø" af Sarah Engell, da den længe har stået på reolen - endda signeret - så den glæder jeg mig til at læse.
Vi ses hos #flyvehjoernet.

13 kommentarer:

 1. Jeg hved ligeprecis hvilken bog jeg skal læse(-;

  Og du har overset set mig fra siste måneds udfordring)-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt!

   ÅH JA MUS, det må du undskylde - jeg har fået sat dig på <3

   Slet
 2. Nogle hyggelige udfordringer I har fundet på :)

  Jeg er lidt forvirret, så nu spørger jeg bare. Hos dig er det Flyvehjørnet nr. 5 og hos Simone nr. 6.?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!

   Det er fordi Simone valgte at lave en 'enkelt' opdatering i et indlæg, hvor jeg normalt laver opdateringen sammen med 'det nye' indlæg, hvis du forstår. Derfor er Simones nummer en foran, fordi hun har skrevet to separate indlæg på et tidspunkt :)

   Slet
  2. Forstået, jeg blev bare lidt forvirret :)

   Slet
 3. Åh, jeg vil helt sikkert forsøge at være med i denne måned også. Mon ikke det skal kunne lade sig gøre :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Den her hopper jeg med på for jeg har så mange danske forfattere, som jeg gerne vil læse :)

  SvarSlet
 5. Jeg har ladet en stak bøger slippe for flyttekasserne, fordi de har en dansk forfatter, så nu håber jeg virkelig, at jeg kan få dem læst! :D

  SvarSlet
 6. Uuh, jeg ved ikke om jeg kan være med i denne måned, men synes udfordringen er rigtig god, og nød at være med i den sidste :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se om du får tid! :D
   Det er jeg rigtig glad for søde Mette.

   Slet