tirsdag den 12. januar 2016

"Skæbnens Kald" (Dæmonherskerens Arving #2) - H. W. Klaris

Skæbnens kald af H. W. Klaris
Skæbnens kald af H. W. Klaris
Skæbnens kald af H. W. Klaris
Original titel: Skæbens Kald - Forfatter: H. W. Klaris - Forlag: Tellerup - Sidetal: 248
Anmeldereksemplar fra Tellerup.

Læs også anmeldelsen af Dæmonherskerens Arving #1: "Skyggernes Bog"

"Efter opgøret i kirken vågner Ally i skovbunden tidligt om morgenen, og det sidste hun husker er dæmonen  som greb fat i hende. Da hun genforenes med kredsen, får hun at vide at Jay, Louise og William er forsvundet. Ally er overbevist om at hullet i det hemmelige rum er en portal til en anden verden og beslutter sig for at tage tilbage til kirken for at finde ud af hvad der er sket. Snart bliver hun konfronteret med sine forfædres synder og må træffe sit livs vigtigste valg."
  
Vi følger Ally, og hendes venner, hvor vi slap dem i første bog. Derudover får vi introduceret en ny karakter, der hedder Tristan, som jeg var helt vild med! Historien ender med at tage en interessant drejning, som jeg slet ikke havde set komme, og H. W. Klaris formår virkelig at fastholde tempoet og spændingen, så man nærmest flyver igennem bogen.

Bogen var god, men jeg synes måske det gik lidt for hurtigt. Der kunne sagtens være brugt mere tid på opbygningen af forholdene mellem Ally og hendes venner, og den nye Tristan. Der er et sted i bogen, hvor han ikke er til stede i en periode, og jeg var simpelthen så hooked på ham, at jeg sad og 'ventede' på, hvornår han kom tilbage igen. Så selvom bogen fungerer fint, som den er skrevet nu, så kunne der sagtens have været med karakterudvikling iblandt karaktererne.

"Hun kom hen til mig og rystede på hovedet. "Jeg kan ikke mærke noget. Det må være fordi du er den udvalgte." Hun smilede skævt til mig, og selvom jeg godt vidste hun ikke mente noget ondt med det, irriterede øgenavnet mig stadig." - citat side 111.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den sidste bog, og jeg håber virkelig at Tristan får mere plads i den bog (jeg er vist blevet lidt besat...). Allys liv peger hen imod en sti, hvor hun skal vælge, hvilket retning hun vil tage, samt de konsekvenser det vil medføre, og jeg er så spændt på, hvad hun ender med. Derudover er der så mange mystiske ting, som jeg glæder mig til at få svar på. 

6 kommentarer:

 1. Årh jeg glæder mig til at komme i gang med den her. Har gemt den til min ferie, tænker den er perfekt læsning dertil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg helt bestemt du har ret i! :D

   Slet
 2. Du er ikke den eneste, der er blevet lidt glad for Tristan - mere af ham tak! <3

  SvarSlet
 3. Den skal jeg da helt klart også læse, selvom jeg måske havde lidt for store forventninger til etteren. Det lyder spændende med ham Tristan ;)

  SvarSlet