tirsdag den 24. november 2015

Videoblog #11 - Unboxing af "Owlcrate"

Denne videoblog er lavet til siden www.bog-vlog.dk, som sætter fokus på #bøgerduvildelemedandre.

I denne omgang har jeg lavet en unboxing video af min 'Owlcrate', som jeg har købt her. Den indeholder ting, som er inspireret af bøger eller et bestemt tema, samt en helt nyudgivet bog - og novembers tema var "Myths and Legends". Der vil også komme et indlæg med billeder af boxens indhold og nærmere beskrivelser en anden dag!

6 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på at høre din mening om 'Soundless' jeg har selv overvejet at købe den da jeg jo også er vild med alt kinesisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig, at den er god! :D

   Slet
 2. Jeg vil gerne joine Malene's anbefaling af 'The Vampire Academy' ;) Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om 'Soundless', jeg har selv overvejet at anskaffe mig den, for jeg er ret vild med alt det jeg har læst af hende ind til videre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh det lyder jeg godt! Jeg må snart igang jo ;D hahaha.

   Slet
 3. Jeg er altså bare helt vild med at se dig pakke sådanne pakker ud :-D Man kan næsten selv føle din glæde, som seer!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er jeg glad for at høre mus, mange tak! :D

   Slet